Bliv faglærer ved panser- og mekaniseret infanteri sektionen i hæren

Profilbillede
dato

Brænder du for IKK uddannelse og CV9035 som platform? Så søger vi lige nu faglærer ved PNINF- & MEKINFSEK.

Om os

Fagansvaret for Panser- og Mekaniseret infanteri i hæren varetages af TAPM. Vores sektion består af et team på 16 mand, som samlet set dækker de to enhedstyper, CV9035DK som platform og føreruddannelse for kamptropper i hæren. Sektionen er geografisk opdelt og fordelt på Antvorskov, Holstebro og Høvelte kaserner.

Vores professionelle ambition er at skabe et højt fagligt niveau ved kamptropperne. Vi leverer bedst mulig opgaveløsning for hæren, med respekt for balance mellem arbejde, privatliv og evt. studier.

Vi er en målrettet, professionel og ambitiøs sektion, som sammen løfter et væsentligt fagansvar for Hæren. Vi er Hærens faglige eksperter og sagsbehandlere inden for doktrin, teknologi, organisation og uddannelse ved MEKINF- og PNINFKMP.

Sektionen er opdelt i tre teams. IKK, PMV og INF-team - og netop din opgave som sagsbehandler i sektionens INF-team, er med til at binde begge platforme sammen med det afsiddede infanteri.

Om stillingen

Som faglærer i IKK er du bl.a. medvirkende til, at tilrettelægge og gennemføre uddannelser/kurser i samarbejde med SBH IKK UDD. Dit primære sagsområde vil være IKK uddannelse, men indeholder også støtte til udviklingsarbejde og drift af IKK som platform.

Du skal i rollen som uddanner være med til at gennemføre og kontrollere uddannelser og tillige støtte aktiviteter ved de tre PNINFKMP.

Om dig

Du er udnævnt sergent eller oversergent og har solid erfaring som IKKKMD og evt. DELSG.
Du har flair for såvel teknik som uddannelse og formår at arbejde selvstændigt med dine opgaver. Du kan forholde dig til fagrelaterede problemstillinger funderet i din operative erfaring. Du har en indgående indsigt i IKKBES og IKKDEL funktionsbetingelser, procedurer og standarder.

Det er et ubetinget krav at du har været IKKKMD og gerne DELSG. Det vil være en fordel hvis du er uddannet FAGLÆ enkeltvogn.
Du fremstår fagligt stærk, villig til at lære og du trives i et miljø med fagligt stærke kolleger.
Du kan se muligheder, og er villig til at tænke uddannelse på andre måder end dem du selv har oplevet.

Ansættelsesvilkår

Rådighedsstillingen er niveaufastsat til oversergent af reserven, og ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Centralforeningen for Stampersonel og den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst for Centralorganisationen af 2010 (CO10).

Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer). Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Der indbetales ikke til pension.

Ved ansøgning om en rådighedsstilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer. Ansættelsen i reservestillingen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger kan erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos chefen for kapacitetssektion Panser- og Mekaniseret infanteri sektionen kaptajn Tommy Sylvest på telefon 91 16 61 93 eller mail: 2bde-ta-40a@mil.dk.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Caroline K. Petersen på telefon 72 81 96 50.

Ansøgningsfristen er 01. oktober 2024. Ansættelsessamtaler forventes afholdt og gennemført løbende. Forventet tiltrædelse efter aftale, det bemærkes at stillingen er ledig.

For at komme i betragtning til rådighedsstillingen, beder vi dig sende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket. Det er i den forbindelse vigtigt, at alle bilag bliver vedhæftet som PDF-filer.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

2. BRIGADE
2. Brigades enheder består af opklaringsbataljonen på Bornholm, den lette infanteribataljon i Haderslev, panserbataljonen og uddannelsesbataljonen i Holstebro samt uddannelsesbataljonen i Slagelse. Derved har vi opgaver indenfor rammerne af både Hærens Basisuddannelse, Hærens Reaktionsstyrkeuddannelse og Stående Reaktionsstyrke, og er samtidig ansvarlig for teknisk og taktisk udvikling inden for de tre kapacitetsområder: Opklaring, kampvogne og let infanteri.
Brigadestaben skal kunne opstilles som et hovedkvarter med hele eller dele af staben, der kan indgå i internationale operationer eller nationale opgaver i hele Riget, herunder ved terroranslag, større naturkatastrofer og tilsvarende.
Brigadechefen varetager funktionen som tjenestegrensansvarlig chef for kamptropperne, hvilket bl.a. indebærer, at brigaden er ansvarlig for styrkeudvikling og uddannelsesudvikling af kamptropperne på tværs af begge brigader. Vi er endvidere overordnet ansvarlige for uddannelse af enheder til nationale og internationale operationer. Det betyder bl.a., at brigaden er ansvarlig for den indsættelsesspecifikke uddannelse, der gennemføres under Mission Rehearsal Training, Mission Rehearsal Exercise og Live Firing Exercise.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Slagelse Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Antvorskov Kaserne, Charlottedal Alle , 4200 Slagelse

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-10-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6110363

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet