Ph.d. studerende sygeplejerske til NSR Anæstesiologisk Afdeling, Slagelse Sygehus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Stilling som ph.d. studerende sygeplejerske ved NSR Anæstesiologisk Afdeling

Vi søger en sygeplejerske til Research Centre of Anaesthesiology and Intensive care medicine ved NSR Anæstesiologisk Afdeling, Slagelse Sygehus (RCAI) som ph.d. studerende

Er du kandidatuddannet og brænder du for at komme i gang med et ph.d. studie? Så er det måske dig vi søger til et studie, der omhandler implementeringen af deliriumscreening samt patienters og pårørendes oplevelse af delirium. Dette studie har forbindelse med et projekt som omhandler højdosis dexamethason til forebyggelse af delirium ved hoftenær fraktur. Projektet kører parallelt til et andet ph.d. studie i afdelingen, således at de to ph.d. forløb supplerer hinanden.

Ansættelsen indebærer

Forberedelse til ph.d. studiet (3-4 måneder)

  • Skrive protokol og plan omkring ph.d. projektet som indsendes og godkendes af universitetet
  • Ansøge om fondsmidler til at fuldføre ph.d. studiet
  • Ansøge Datatilsynet og Videnskabsetisk komité om de nødvendige tilladelse for at gennemføre studiet

Ph.d. studiet (3-4 år)

  • Gennemførelse af projektet med indsamling af data og analyser
  • Udarbejdelse af 3-5 videnskabelige artikler
  • Undervisning efter aftale
  • 1 måneds ophold i et andet forskningsmiljø

For at sikre et vist kendskab til afdelingen indefra vil du indgå i det kliniske arbejde i den første tid, indtil protokolarbejdet kan igangsættes. I dette forløb vil der være planlagt forskningsdage.

Du vil blive tilknyttet et velrenommeret forskningsteam og vil modtage støtte fra erfarne forskere. Afdelingens forskningsenhed (RCAI) består af en ledende overlæge, 2 ph.d.studerende læger, 3 projektsygeplejersker og administrativ støtte fra lægesekretær. Enheden har igennem årene sikret gennemførelse af 4 ph.d. studier. Udover dette understøtter enheden tillige forskningsdeltagelse i flere tværregionale projekter. Din hovedvejleder bliver klinisk lektor Daniel Hägi-Pedersen, og det resterende vejlederteam består fra af medarbejdere fra Sjællands Universitetshospital Køge og Riskilde samt fra Herlev Hospital. Vejlederteamet har erfaring i de relevante metoder og områder, du skal undersøge i dit ph.d. forløb.

Faglige kvalifikationer

  • Klinisk erfaring indenfor det anæstesiologiske speciale – helst som anæstesisygeplejerske
  • Gennemført sundhedsfaglige kandidatgrad eller tilsvarende
  • Viden omkring og erfaring med kvalitative og kvantitative metoder
  • Du har erfaring med at læse og skrive på engelsk
  • Du formår at være vedholdende – også når noget er udfordrende

Løn- og ansættelsesforhold

Det forventes, at du løbende søger fondsmidler til finansiering af ph.d. studiet – afdelingen stiller dog underskudsgaranti for hele perioden.

Stillingen er en fuldtidsansættelse fra 01.05.2024 eller efter aftale med ophør ved ph.d. afslutning. Der er mulighed for efterfølgende fastansættelse i ny funktion.

Du bliver ansat i stabsfunktion under chefsygeplejerske Charlotte Carl Larsen. Ansøger skal være indstillet på, at der vil blive indhentet referencer fra tidligere arbejdsplads.

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ph.d. studerende læge Charlotte Levy Hansen på tlf. 9357 0971 eller mail: chleha@regionsjaelland.dk

Alternativt er du også velkommen til at kontakte ledende forskningsansvarlig overlæge Daniel Hägi-Pedersen på tlf. 2151 7167 eller pr. mail: dhag@regionsjaelland.dk

Ansøgningsfristen er 12.03.2024 og vi forventer at afholde samtaler i uge 11 og 12.

Om afdelingen

NSR Anæstesiologisk Afdeling består af 5 afsnit på Slagelse og Næstved sygehuse.

Slagelse Sygehus er Region Sjællands aktuelt største akutsygehus med varetagelse af 46% af regionens akutte patienter, og NSR Anæstesiologisk Afdeling har akut og elektiv funktion indenfor mave-tarmkirurgi, ortopædkirurgi, gynækologi, obstetrik, pædiatri, intern medicin (kardiologi, endokrinologi, geriatri/neurologi, reumatologi og medicinsk gastroenterologi), radiologi, psykiatri og klinisk biokemi.

Der opereres cirka 10.000 patienter årligt på den centrale operationsgang i Slagelse. Den centrale operationsgang i Slagelse varetager anæstesi, operationssygepleje og steril genbehandling til operationer som ambulante procedurer og under indlæggelse, og der er to opvågningsafsnit i umiddelbar relation til operationsgangen. Vi arbejder endvidere med subakutte, ambulante forløb. Afsnit for Ambulant Kirurgi ligger i umiddelbar relation til operationsgangen og varetager de ambulante perioperative forløb. Der ligger et andet perioperativt afsnit inde på operationsgangen, som udover opvågningspatienter modtager akutte patienter til præoperativ optimering, indlagte patienter til præoperative perifere nerveblokader, optimering af smertebehandling, CVK-anlæggelser, blood-patch etc. Ud over operationspatienter varetages årligt cirka 1.500 anæstesier til ECT-behandlinger samt anæstesi til diverse procedurer (DC-konverteringer, MR-scanninger etc.).

Det multidisciplinære intensivafsnit er et niveau 2-afsnit, som behandler ca. 1.300 patienter årligt på de aktuelle 6 højintensive sengepladser og de 6 lavintensive sengepladser. Behandlingsmodaliteterne omfatter avanceret respiratorbehandling, hæmodynamisk monitorering og behandling samt kontinuerlig dialyse. Intensiv afsnit varetager endvidere MobiltAkutTeam-funktion med en udgående intensiv sygeplejerske og funktion med tidlig opsporing af kritisk sygdom (TOKS) ønskes implementeret i 2023.

I afsnittene i Slagelse er to speciallæger og en yngre læge/uddannelseslæge i tilstedeværelsesvagt, og frem til klokken 20 er der på alle ugens dage desuden en ekstra speciallæge i intensivafsnittet.

NSR Anæstesiologisk Afdeling består endvidere af en central operationsgang i Næstved, som varetager ca. 7.000 elektive patientforløb indenfor specialerne ortopædkirurgi, urologi og øjensygdomme. Hertil kommer specialistfunktioner indenfor anlæggelse af permanente centrale katetre. I Sammedagskirurgisk Enhed (SDK) varetages 4.000 endoskopiske undersøgelser og behandling årligt samt forskellige idrætskirurgiske procedurer. En speciallæge har vagtfunktionen i aften- og nattetiden for hele Næstved Sygehus.

Tværfagligt Smertecenter Næstved er tillige tilknyttet NSR Anæstesiologisk Afdeling. Smertecentret er det største ud af tre smertecentre i regionen og varetager 41% af den samlede patientgruppe. Centret er anerkendt for at være på forkant indenfor smerteområdet. Der ydes tværfaglig smertebehandling til patienter med kroniske, komplekse og non-maligne smerter gennem årligt 8.500 ambulante kontakter.

På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse sætter vi en ære i at samarbejde på tværs af afdelinger, sygehuse, kommuner og praktiserende læger, fordi det gavner vores patienter. Derfor hedder vores strategi også "Sammen er vi bedst".

Vi har stor tillid til vores medarbejdere og tror på, at åbenhed og frihed skaber udvikling og nytænkning i dagligdagen, så der bliver kortere vej fra ord til handling.

Vi arbejder aktivt med bæredygtighed på flere planer. Både hvad angår miljø, men også omkring vores behandlingsforløb og arbejdsgange. Og kan vi gøre tingene smartere, gør vi det.

 Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere trives. Derfor har vi fokus på såvel tryghed og udviklingsmuligheder, balance mellem arbejde og fritid og en veltilrettelagt onboarding.

Alt det mener vi, er med til at skabe arbejdsglæde hos medarbejderne. En arbejdsglæde, der også er med til at skabe tryghed og tilfredshed hos dem, vi er her for - nemlig patienterne.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Slagelse Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5994038

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet