Sygeplejerske til F-ACT team, Distriktspsykiatrien Slagelse

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Skal du med på vores hold i en weekend- og vagtfri stilling?

Skal du arbejde i en distriktspsykiatri med et godt psykisk arbejdsmiljø?

Sætter du det gode patientforløb i centrum og er høj faglighed vigtig for dig? Brænder du for implementering og udvikling – så er her en unik mulighed.

Vi søger en sygeplejerske til vores F-ACT team C, der varetager behandlingen af patienter med svær psykopatologi, særligt psykose lidelse.

Vores teams er tværfagligt sammensat og består af 4 sygeplejersker, 1 læge, 1 psykolog, 1 socialrådgiver, 1 pædagog, 1 sekretær samt 1 peer-medarbejder.

F-ACT teamene, 4 i alt, er geografisk placeret i Slagelse og Ringsted, og forankret i Distriktspsykiatrien for Slagelse, Sorø, Ringsted. Teamet er et ambulant behandlingstilbud, som modtager borgere over 18 år fra Slagelse kommune til udredning og behandling.

F-ACT er fleksibel udgående og opsøgende behandling i nærmiljøet

F-ACT er en metode for ambulant psykiatrisk behandling, der har en fleksibel tilgang til patienterne med udgangspunkt i, hvor de er i deres sygdomsforløb

Der tilbydes intensiv behandling i perioder, hvor der er brug for det og det nedjusteres til individuel tilpasset standardbehandling, når patienten har det bedre igen.

Patienten tilknyttes et tværfagligt team (F-ACT team), men har en klinisk kontaktperson som er primær behandler og tovholder for forløbet. I perioder hvor der er større behandlingsbehov vil der være flere, der samarbejder om behandlingen hvorved patienten kan tilbydes tættere opfølgning og mere tværfaglig behandling. Målet er, at alle patienter får den rette behandling og at behandlingen kan være intensiv i de faser, hvor der er behov for det og hvor det nedjusteres til individuel tilpasset standardbehandling, når patienten har det bedre igen.

Hvad giver vi og F-ACT dig

Du får mulighed for at specialisere dig i patientgruppen og gøre en forskel. F-ACT implementeringen startede i marts 2021 og vi er nu godt i mål med implementeringen.

Fra 1. september 2024 starter endvidere implementering af dobbeltdiagnosebehandling til de af vores patienter, der har et samtidigt misbrug.

Der er løbende undervisning og sparring teamene imellem, og med stabsmedarbejdere, som har udviklet og arbejdet med F-ACT de senere år. Du får sammen med resten af teamet en rolle i implementering og udviklingen af behandlingstilbuddet her hos os. Du er medansvarlig for tilrettelæggelse af patientforløb, og du skal varetage selvstændige individuelle patientsamtaler i hjemmet eller ambulatoriet og som noget nyt har vi implementeret videokonsultationer, der også er en del af vores samlede behandlingstilbud til vores patienter. Vi arbejder med en recovery orienteret tilgang til patienterne og vi vægter arbejdsmiljø og trivsel højt.

Hvad forventer vi af dig?

Du skal have forståelse for målgruppens kompleksitet og være god til at møde patienterne, der hvor de er og have blik for deres ønsker og behov.

Du bliver klinisk kontaktperson for en del af teamets patienter og du skal derfor kunne arbejde selvstændigt, prioritere egen tid og samtidig være en del af og bidrage til teamet. Du har lyst til og gerne erfaring med tværfagligt og tværsektorielt samarbejde. Du skal kunne planlægge egen arbejdstid og prioritere dagens opgaver.

Du skal have dine ”fagspecifikke briller” på i teamet og bidrage med din fagspecifikke viden, samtidig med at en del af vores opgaver løses, efter oplæring, uafhængigt af faggruppe.

En del af funktionen er også at varetage teamets udekørende funktion ca. en dag om ugen, hvor man ser de af teamets patienter der har behov for mere intensiv støtte i en periode.

Vi søger sygeplejerske

  • Gerne med bred psykiatrisk erfaring
  • Gerne med specialuddannelse i psykiatri (ellers er der mulighed for at få uddannelsen på sigt)
  • Gerne med erfaring fra arbejde i F-ACT team, eller anden ambulant psykiatri
  • Gerne med uddannelse, og/eller erfaring med kognitiv teori og metode
  • Som selvstændigt kan planlægge og strukturere sit arbejde
  • Som besidder gode samarbejdsevner, og er motiveret for aktivt at udvikle behandlingen og afsnittets læringsmiljø
  • Som forstår betydningen af aktivt at medinddrage patienten, de pårørende og øvrige relevante samarbejdspartnere i behandlingen
  • Som forholder sig reflekterende til egen og kollegaers praksis
  • Har gode evner til mundtlig og skriftlig formidling
  • Med forståelse for vigtigheden af dokumentation, og gerne erfaring med at arbejde i Sundhedsplatformen
  • Med kørekort til bil

Vi tilbyder en arbejdsplads

  • Med en dynamisk og engageret personalegruppe
  • Hvor faglig supervision, trivsel og et godt arbejdsmiljø prioriteres højt
  • Med gode muligheder for faglig udvikling, kollegial sparring og tværfaglige konferencer
  • Høj grad af selvstændighed og mulighed for at være med til at tilrettelægge sin hverdag
  • Med plads til forskelligheder og hvor der er ”højt til loftet”
  • Med en recovery orienteret tilgang
  • Med tilfredse patienter

Du bliver en del af psykiatrien vest:

Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen samt evt. stillings- og funktionsbeskrivelse kan indhentes ved henvendelse til oversygeplejerske Hanne Bjerre eller til specialpsykolog i psykiatri Lise Mandrup Møller.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst og vi gør opmærksom på, at der indhentes straffeattest (offentlig) samt reference ved ansættelse i Psykiatrien.

Vær opmærksom på at der løbende indkaldes til samtaler og stillingen kan således besættes inden annoncens udløb

Psykiatrien som arbejdsplads 

I Psykiatrien Region Sjælland kan du gøre en forskel for hele mennesket. Vi skaber håb, vilje og lyst til livet. Du gør en meningsfuld forskel, når du vælger at arbejde i Psykiatrien. Gør karriere i Psykiatrien, hvis du vil redde mere end liv. Se mere på Jobipsykiatrien.dk – og læs om udviklingsmuligheder, karriereveje og alt det andet som er rart at vide, når man søger nyt job.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager psykiatrisk udredning og behandling samt akutforpligtelsen i Region Sjælland.

Vi udvikler og formidler en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere, og vi har en anonym rådgivning, som er åben for alle, der har behov for viden eller sparring om psykisk sygdom. Vi forsker bredt med inddragelse af både patienter og pårørende. Vi ser det som en vigtig opgave at uddanne fremtidens medarbejdere, så vi varetager også en stor uddannelsesopgave.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Slagelse Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6002724

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet