Åbne vidder og bølgeskvulp til alle livets fester

Foto: Privat. Kirke Stillinge Forsamlingshus skræddersyr den flotte borddækning efter dine ønsker
Profilbillede
dato

Claus Balshøj Sørensen er noget så gammeldags som beskeden, men han kunne egentlig godt prale lidt mere.

I Kirke Stillinge Forsamlingshus, to kilometer fra Vestsjællands bedste badestrand. Stillinge, er festen nemlig sikret helt ned i de mindste detaljer.
Og det sætter Claus Balshøj Sørensen en ære i, for sådan har det været i alle de 27 år, han har stået bag roret. 

Med en whiskey eller cognac til

Kirke Stillinge Forsamlingshus ligger med vue ud til åbne marker.
Her kan du enten trække vejret frit eller ryge en smøg og sparke lidt til svogerens bildæk, når barnedåben fejres.

Sidst på aftenen kan du også drikke en kop skrub-hjem-kaffe med en cognac eller whiskey til. Og det uanset, om du er født på hjemegnen, som en ægte vestsjællander, eller om du er fra København eller Nordsjælland og har sommerhus i området.

Alle livets fester

58-årige Claus Balshøj Sørensen fortæller, at der, i Kirke Stillinge Forsamlingshus. er plads til alle livets fester lige fra barnedåb til begravelse; og dem midtimellem dvs. konfirmation, fødselsdag, første bryllup, bryllupperne i papir, ædelmetaller og smykkestenene, for blot at nævne nogle store festanledninger.

Sommer- og afslutningsfester er selvfølgelig også velkomne.


Foto: Privat // Stjerneskuddet med tigerrejer, kaviar og grønt, er blot en af de indbydende forretter, Kirke Stillinge forsamlingshus tilbyder til familiefesten

"I Kirke Stillinge Forsamlingshus klarer vi alle de praktiske detaljer i forbindelse med en fest, lige fra papirarbejde til borddækning og rengøring," fortæller Claus Balshøj Sørensen.

 Og vores hus er dygtigt vedligeholdt. Vi har en bestyrelse, der går og nusser om stedet, og det er blot to af årsagerne til, at vores sted er eftertragtet. Vi huser tæt på 120 fester om året, foruden møder og bankospil"

Oksemørbrad med friske grøntsager, kraftig rødvinssauce og stegte kartofler

Claus Balshøj sætter gode ord på, hvad forsamlingshuset tilbyder til festen:

"Jeg er uddannet bager og kok, min erfaring er fra solskinsøen Bornholm, hvor jeg har boet, og når jeg sammensætter en festmenu, er alt lavet fra bunden. Vores hit er oksemørbrad med friske grøntsager, kraftig rødvinssauce og stegte kartofler til, men der er også plads til en fiskeret. Stjerneskuddet eller tallerkenen med lunristet laks er også populær.


Foto: Privat // Kirke Stillinge Forsamlingshus har et stort udbud af lækre retter, der kan sammensættes, alt efter behov eller typen af arrangement

Den gode stemning er der god grund til

Kirke Stillinge Forsamlingshus er velbesøgt og afholder, som tidligere beskrevet, et svimlende højt antal fester.

Det er der en god grund til, for serveringspersonalet og bestyrelsen har det nemlig godt, og nogle af dem, har været på stedet i alle de 27 år, Claus Balshøj har været ansat.

"Vi har det sjovt, vi er rare mennesker hver for sig, så når vi mødes i fælleskabet, giver det god synergi, og det tror jeg i virkeligheden er hemmeligheden bag det hele," siger Claus Balshøj Sørensen.

Og når han nu er beskedenheden selv, så er det så fint, at I i dette portræt kan læse om alt det hele.

Til en fest i Kirke Stillinge Forsamlingshus sørger du, som det eneste, for bordplan og bordkort. Du kan uden beregning servere egen vin og spiritus. Og huset sørger for øl, vand og velkomstdrinks og alt det meget andet. 

Kontaktinformation, besked om bookning, stedets retter og menuer finder du på siden: https://www.stillingeforsamlingshus.dk/

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen