Afdelingsledelsessekretær og vagtplanlægger

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du et godt overblik og kan lide varierede opgaver i hverdagen i en stor afdeling, er du på vej til det rette job her

Kunne du tænke dig at arbejde med lægernes vagtplanlægning?


Opgaver

Vi har mange forskellige opgaver til dig som afdelingsledelsessekretær. Du vil i tæt samarbejde med afdelingsledelsen og vores stab blive sat grundigt ind i opgaverne.

Du vil få ansvar for lægernes vagtplaner, ansættelser og introduktionsprogrammer og andre HR-opgaver. Vi har også brug for din hjælp ved møder både i og uden for huset, planlægning af workshops, konferencer og seminarer, arbejde med afdelingens hjemmeside og årsrapporter. Du skal indkalde til MUS/LUS med mellemledere og læger, og det er en årlig tilbagevendende opgave

Vi tilbyder

 • En nytænkende tværfaglig afdeling i konstant udvikling – vi ser hele tiden muligheder og nye veje til at udvikle fremtidens sundhedsvæsen.
 • Oplæring i vagtplanlægning i tæt samarbejde med vagtplanlæggere fra vores kolleger i de to andre medicinske afdelinger
 • Spændende varierende opgaver
 • Et godt samarbejdsmiljø, hvor nærvær og humor er bærende værdier
 • Mulighed for personlig udvikling og efteruddannelse
 • Et tæt samarbejde med afdelingsledelse og resten af staben og de andre medicinske afdelingers stabe.

Du kommer med

 • Uddannelse som SAK, lægesekretær eller anden relevant uddannelse
 • Energi og nysgerrighed for nye opgaver
 • Lyst til at arbejde i en foranderlig hverdag
 • En systematisk tilgang og overblik over dine opgaver i en travl hverdag i sygehusvæsenet
 • En interesse for vagtplanlægning- og du har måske prøvet det før?
 • Har du erfaring med KMD-vagtplan og kendskab til overenskomster for læger, vil det være en fordel
 • Erfaring i eller interesse for HR-opgaver
 • Erfaring inden for kommunikation og IT

Afdelingen

Medicin 3 og Afdeling for Fysio- og Ergoterapi har 375 medarbejdere fordelt på Slagelse og Næstved sygehuse. I Slagelse findes et neurologisk sengeafsnit med 20 senge, to geriatriske sengeafsnit med i alt 45 senge. Afdelingen har et stort fælles ambulatorium for neurologi og geriatri samt Hukommelsesklinik. I Næstved findes Center for Neurorehabilitering med 23 senge. På begge sygehuse findes fysio- og ergoterapi-afsnit med 120 medarbejdere.

I samarbejde med de to andre medicinske afdelinger driver vi Medicinsk Akut Afsnit, hvor de medicinske læger i fællesskab dækker opgaverne.

Endelig har vi 2 forskningsgrupper i afdelingen. Center for Neurologisk Forskning med professor, overlæge Nasrin Asgari og Progrez med professor i fysioterapi Søren T. Skou. Vi har ansat en sekretær, til at varetage de primære opgaver for disse forskningsgrupper.

Yderligere oplysninger

Afdelingsledelsen består af cheflæge Benedikte Wanscher og chefterapeut Lisbeth Schrøder. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte cheflæge Benedikte Wanscher, mobil 93 57 62 51, bewa@regionsjaelland.dk eller chefterapeut Lisbeth Schrøder, mobil 27 22 42 38, lscd@regionsjaelland.dk

Ansøgningsfrist

Sidste frist for ansøgning er 14. marts 2024

Ansættelsessamtaler planlægges afholdt 20. marts 2024

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst
Ansættelsen vil det være i henhold til gældende relevant overenskomst

På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse sætter vi en ære i at samarbejde på tværs af afdelinger, sygehuse, kommuner og praktiserende læger, fordi det gavner vores patienter. Derfor hedder vores strategi også "Sammen er vi bedst".

Vi har stor tillid til vores medarbejdere og tror på, at åbenhed og frihed skaber udvikling og nytænkning i dagligdagen, så der bliver kortere vej fra ord til handling.

Vi arbejder aktivt med bæredygtighed på flere planer. Både hvad angår miljø, men også omkring vores behandlingsforløb og arbejdsgange. Og kan vi gøre tingene smartere, gør vi det.

 Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere trives. Derfor har vi fokus på såvel tryghed og udviklingsmuligheder, balance mellem arbejde og fritid og en veltilrettelagt onboarding.

Alt det mener vi, er med til at skabe arbejdsglæde hos medarbejderne. En arbejdsglæde, der også er med til at skabe tryghed og tilfredshed hos dem, vi er her for - nemlig patienterne.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Slagelse Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6001469

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet