Aktivt Velvære: Et sted for alle

Foto: Aktivt Velvære.
Profilbillede
dato

I Slagelse ligger der et frirum for alle aldersgrupper og kropstyper. Her kan man komme ung som gammel og træne eller helbrede kroppen. Huset hedder Aktivt Velvære og her finder du noget for enhver smag. 

For 20 år siden startede Claus Bøgild Jensen et center, som kunne favne alle kropstyper og aldre. Drømmen var at skabe et frirum, hvor man kan træne, se en fysioterapeut eller gå en tur i wellness. Sammen med nogle allierede begyndte han centret og fik hurtigt succes. I sin tid blev Claus Bøgild Jensen uddannet indenfor fitness og fysioterapi - i dag kan man booke ham til en personlig træning i centeret. 

Hos Aktivt Velvære kan du finde det hele. Der er alt inden for fitness og holdtræning - book f.eks. en yogatime eller spinning. Hvis du har en skade, så kan du få hjælp hos centerets fysioterapeuter, som går under sygeforsikringen. Trænger du til at få kroppen helt ned i gear, så kan du besøge Aktivt Velværes wellness center, hvor en saunaen og dampbadet står og venter på dig.


Foto: Aktivt Velvære med plads til alle former for træning 

Et sted med plads til alle

Motivationen for at skabe Aktivt Velvære startede hos Claus selv. Han ønskede at skabe et sted, hvor alle kunne føle sig velkommen. 

“Det kan virke overvældende at skulle gå til de kommercielle fitnesscentre, hvis du f.eks. er overvægtig, ældre eller skadet. Derfor startede jeg Aktivt Velvære, så der var et rum til denne type mennesker, hvor de kunne træne og få en aktiv livsstil,” fortæller Claus Bøgild Jensen.

Det vigtigste for centrets 45 fuldtidsansatte er at give dig som besøgende den bedst mulige oplevelse, så du føler dig mest mulig velkommen og godt tilpas, når du kommer ind i centeret. 

En lovende fremtid

Da Aktivt Velvære blev stiftet for 20 år siden, var der fart på sundhedsbølgen - dette har virksomheden draget stor nytte af og er i dag en stor succes for borgerne i Slagelse.

Men fremtiden, den vil Claus endnu ikke løfte sløret for:

“Vi har mange drømme om at forbedre og udvikle centeret, men jeg holder dem stadig tæt på kroppen,” fortæller Claus og fortæller, at der er mange nye ting på tegnebrættet, som kunderne snart vil høre mere om.

Læs mere om Aktivt Velvære i Slagelse på deres hjemmeside og Facebook


Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Aktivt Velvære // Claus Bøgild Jensen