Alle vil se ’Sommer i Tyrol’ på Slagelse Teater

Der er rift om billetterne til ’Sommer i Tyrol’ fra Folketeatret, som Vestsjællands Teaterkreds præsenterer på Slagelse Teater til oktober (Foto: Slagelse Teater)
Profilbillede

Der er rift om billetterne til ’Sommer i Tyrol’ fra Folketeatret, som Vestsjællands Teaterkreds præsenterer på Slagelse Teater til oktober. Faktisk har billetsalget været så stort de første uger, at teaterforeningen nu har købt forestillingen en ekstra gang for at kunne følge med den store efterspørgsel.

Næsten udsolgt 
Vestsjællands Teaterkreds startede billetsalg for medlemmer 23. maj og åbnede billetsalg for alle 13. juni. Og allerede nu er der solgt over 500 billetter til ’Sommer i Tyrol’ onsdag 12. oktober.

Efter at have været i dialog med Folketeatret er det nu lykkedes at få forestillingen til Slagelse endnu en gang. Og den ekstra forestilling følger lige efter den første, nemlig torsdag 13. oktober. Begge forestillinger er nu i salg på teaterkredsens hjemmeside.  

35.000 programmer husstandsomdeles 
I slutningen af august husstandsomdeler Vestsjællands Teaterkreds deres store sæsonprogram i ca. 35.000 eksemplarer i hele Slagelse Kommune, Sorø, Høng, Fuglebjerg og Kalundborg. Så for at sikre, at der også er ledige billetter, i forbindelse med udsendelsen af programmet, har teaterforeningen altså valgt at købe forestillingen til Slagelse endnu en dag.

Teaterforeningen oplyser ligeledes, at der pt. arbejdes på andre ekstraforestillinger, da flere forestillinger i programmet nærmer sig eller allerede har oversteget 500 solgte billetter.  

Nyt liv i en gammel klassiker 
’Sommer i Tyrol’ er i denne populære udgave fra Folketeatret blevet til ’Sommer i Tyrol – Halløj på Badehotellet’. Med mere halløj end Tyrol. Stykkets instruktør har nemlig støvet Tyrol af og tilført stykket et sæt af gæve påfund i fin loyalitet over for det oprindelige værk. 

Publikum får selvfølgelig alle de velkendte sange: ’Ja, ja, ja – nu kommer jeg’, ’Man kan vel ikke gøre for, at man har charme’ og andre i en fantastisk musikalsk fortolkning. Der krydres endvidere med sange fra vores egen store sangskat passet ind i sammenhængen, så lattermusklerne virkelig motioneres.

De medvirkende håndterer instrumenter af mange slags, og stykket krydres med festlig hornmusik, indsmigrende klavermusik og… de mange forviklinger – hvem er forelsket i hvem og hvorfor – reddes ud på virkelig genial vis.

Instruktør Rolf Heim har bearbejdet med en kærlig hilsen til komedieserien ’Halløj på Badehotellet’ og et skævt blik på den danske filmversion af denne elskede, musikalske komedie.

Billetter 
’Sommer i Tyrol’ kan opleves på Slagelse Teater 12. og 13. oktober 2022 kl. 19.30. Billetter til de to forestillinger kan købes på teaterforeningens hjemmeside teaterkreds.dk  

Kilde: Vestsjællands Teaterkreds // Slagelse Teater
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.