Asiatisk streetfood workshop i Slagelse

dato

FOF Syd- og Vestsjælland inviterer til en dag fyldt med smagsoplevelser og kulinariske eventyr på Søndermarksskolen i Slagelse. Søndag den 9. marts 2025 kan du deltage i to spændende workshops, der tager dig med på en rejse gennem asiatiske streetfood-klassikere.

Japanske og koreanske delikatesser

Den første workshop starter kl. 12:10, hvor deltagerne kan dykke ned i japanske og koreanske retter. Her vil du lære at lave japanske Okonomiyaki, en saftig alt-mulig-pandekage med lækker topping, samt koreansk stegt kylling, der er kendt for sin sprøde og stærke smag. Derudover byder workshoppen på den aromatiske thailandske Tom Kha Gai suppe og den taiwanske dessert, Mochi.

Kinesisk streetfood

Senere på dagen, kl. 15:25, kan du opleve en smagsrejse gennem Kinas gader. Her vil du lære at lave Baozi, bløde dampede boller med saftigt fyld, og Jianbing Guozi, en sprød kinesisk pandekage med krydret fyld. Derudover vil der blive lavet Wonton-suppe og søde sesamboller.

Praktiske oplysninger

Husk at medbringe drikkevarer til måltidet, viskestykke, karklud, forklæde og beholdere til rester. Der må påregnes ca. 95 kr. til råvarer, som betales til underviseren.

Detaljer om arrangementet:
Dato: Søndag 9. marts 2025
Tidspunkter: Kl. 12:10 og 15:25
Sted: Søndermarksskolen, Byskov Allé 41, 4200 Slagelse
Entré: 275 kr
Arrangør: FOF Syd- og Vestsjælland
Tilmelding: Nødvendig via FOF Syd- og Vestsjællands hjemmeside



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut

Seneste på facebook