Japanske og koreanske delikatesser
Den første workshop starter kl. 12:10, hvor deltagerne kan dykke ned i japanske og koreanske retter. Her vil du lære at lave japanske Okonomiyaki, en saftig alt-mulig-pandekage med lækker topping, samt koreansk stegt kylling, der er kendt for sin sprøde og stærke smag. Derudover byder workshoppen på den aromatiske thailandske Tom Kha Gai suppe og den taiwanske dessert, Mochi.
Kinesisk streetfoodSenere på dagen, kl. 15:25, kan du opleve en smagsrejse gennem Kinas gader. Her vil du lære at lave Baozi, bløde dampede boller med saftigt fyld, og Jianbing Guozi, en sprød kinesisk pandekage med krydret fyld. Derudover vil der blive lavet Wonton-suppe og søde sesamboller.
Praktiske oplysningerHusk at medbringe drikkevarer til måltidet, viskestykke, karklud, forklæde og beholdere til rester. Der må påregnes ca. 95 kr. til råvarer, som betales til underviseren.
Detaljer om arrangementet:
Dato: Søndag 9. marts 2025
Tidspunkter: Kl. 12:10 og 15:25
Sted: Søndermarksskolen, Byskov Allé 41, 4200 Slagelse
Entré: 275 kr
Arrangør: FOF Syd- og Vestsjælland
Tilmelding: Nødvendig via FOF Syd- og Vestsjællands hjemmeside
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her