Bliv produktionsleder i Slagelses hospitalskøkken og vær med til at skabe mad til patienter og kantiner i Region Sjælland

dato

Produktionsleder i fast stilling til Region Sjællands køkken Slagelse sygehus

Er du vores nye leder?

Region Sjællands enhed Indkøb, Produktion og Logistik søger en produktionsleder til regionens køkken i Slagelse.

Ud over dig, er der ca. 45 kollegaer som til dagligt arbejder i vores store lyse køkken. Dine nærmeste kollegaer bliver den lokale ledergruppe som løbende har et fagligt samarbejde med tilsvarende ledergrupper fra regionens køkken i Holbæk og den centrale kantineorganisation.

Vi producerer og distribuere patientmad og kantineforplejning til ca. 1000 patienter og 3 kantiner fordelt på Slagelse Sygehus, Psykiatrien Slagelse, Næstved Sygehus, Psykiatrien Vordingborg og Nykøbing sygehus og derudover står vi for kantinebespisning til Region Sjællands personale.

Vi har et godt og livligt fællesskab, med bl.a. gymnastiktræning tre gange om ugen og godt samvær i pauser når vi mådes i køkkenets frokoststue. Der ud over har vi fokus på et godt arbejdsmiljø både i forhold til produktionsfaciliteterne og relationerne imellem kollegaerne.

Køkkenet er åben fra kl. 5.00- 16.00 alle ugens dage.

Du kan se mere om os her:

http://www.regionsjaelland.dk/indkoeb-produktion-og-logistik

www.facebook.com/profile.php?id=100093723615321
http://www.linkedin.com/company/produktion-transport-og-arealpleje-region-sj%C3%A6lland/?viewAsMember=true

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Dagligt være en synlig og engageret leder
  • Medvirke til udvikling af patientmaden og kantinemaden i Region Sjælland
  • Medvirke til budgetoverholdelse
  • Sikre eleverne opnår deres læringsmål
  • Sikre en god kontakt med samarbejdspartnere på tværs af Region Sjælland

Du vil få:

  • En afvekslende hverdag med stor berøringsflade køkkenets samarbejdspartnere.
  • Stor frihed til at varetage egne ledelsesopgaver og sætte retning
  • Medindflydelse lokalt og på tværs i organisationen
  • Kollegaer fra med en bred faglig palette i den samlede drift af regionen
  • Et køkken som ser opgaverne i helhed og hvor vores teams lykkes i et ligeværdigt fællesskab.

Vi forestiller os, at:

  • Du har en relevant uddannelse og ledelseserfaring indenfor storkøkken eller fødevareproduktion, herunder erfaring med egenkontrol i engrosvirksomhed.
  • Du har relevant efteruddannelse i ledelse
  • Du har erfaring med fx let fordærvelige varegrupper med høj omsætningshastighed
  • Du er en erfaren IT-bruger
  • Du har erfaring med kalkulationer og prissætning som en integreret del af din opgavevaretagelse
  • Du har lyst til og erfaring med procesoptimering og rationalisering
  • Du er en stærk formidler på skrift og tale
  • Forståelse og erfaring med bæredygtig drift og klimadagsordenen
  • Løn efter kvalifikationer og efter gældende overenskomster i Region Sjælland
  • Du har kørekort kategori B (alm. personbil)

Du vil komme til at referere til Konstitueret køkkenchef Kasper Henriksen, og hvis du har spørgsmål til jobbet, kan du kontakte ham på e-mail: kashen@regionsjaeland.dk eller tlf. 24762294.

Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 23 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Slagelse Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-12-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6153377

Data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet