Gør nytårsaften til en kulinarisk oplevelse med Kolberg Kød

Braiseret grisekæbe på bund af grov rodfrugtsmos, med kraftig porterglace, tørrede æbler og rødvinsmarinerede perleløg.
Profilbillede
dato

Kolberg Kød tilbyder igen i år en udsøgt 5-retters nytårsmenu, sammensat af nøje udvalgte råvarer. Med minimal forberedelse kan du nemt servere et festligt måltid. I år er det muligt at tilkøbe en perfekt tilpasset vinmenu fra Slagelse Vin Kompagni, der matcher menuens retter.

Kolberg Kød inviterer til en kulinarisk oplevelse denne nytårsaften med deres nytårsmenu. De har sammensat en 4-retters menu, der indeholder forret, mellemret, hovedret og dessert. Derudover er det muligt at tilkøbe en starter, der er ideel til at nyde under Kongens Nytårstale eller ved gæsternes ankomst.

Alt maden er klar til servering, nogle retter skal blot varmes - og du får en vejledning med, så du slipper for besvær og kan fokusere på at nyde aftenen. Som noget nyt har Kolberg Kød indgået et samarbejde med Slagelse Vinkompagni, som har sammensat en vinmenu, der perfekt komplementerer smagene i de fem retter.

Den udsøgte madoplevelse bliver tilgængelig for alle madentusiaster, der ønsker at gøre nytårsaften til noget særligt og mindeværdigt. Slagter Kolberg fortæller: "Vi har brugt mange overvejelser på at få sammensat en menu, der får vores kunders smagsløg til at danse."

Gør din nytårsaften endnu bedre med Kolberg Kød's nytårsmenu. Læs mere om menuen og bestil via deres hjemmeside eller følg med på deres Facebook-side for løbende opdateringer.

Foto: Cremet kartoffel-porresuppe, med sprødt hjemmerøget bacon, persille-olie og stenovnsbagt kuvertbrød.

Foto: Grillet oksemørbrad med luftige pommes duchesse og fyldig sauce bordelaise. Serveres med honningbagte gulerødder, timianstegte portobellosvampe samt en frisk spidskålssalat med saltede mandler og rørt cremefraiche-dressing.
Foto: Yuzu-moussebar med overtræk af hvid chokolade, med hindbærcoulis og knasende hindbærtuile, pyntet med citronmelisse.

Kilde: Kolberg Kød