Hashøj IF havde styr på kampen fra start til slut

Profilbillede
dato

Hashøj IF skulle forsøge at stjæle to point fra Løve-Høng Håndbold, da slaget skulle stå i Kultur og Bevægelsespark Høng - Høng-hallen.

Der var ikke skyggen af hjemmebanefordel, da udeholdet nuppede sejren og de to point med cifrene 18-25 til stor glæde for træner, Arne Larsen.

"Det var en kamp som vi havde godt styr på fra start til slut. I torsdagens pokalkamp mod HØJ måtte der virkelig gåes til stålet, og vi skulle lige vænne os til en noget anden dommerlinjen i dag, hvor vi får mange udvisninger i starten af kampen, der gør at Høng stadig hænger på."

"Efter det første kvarter får vi rettet til, og trækker fra med fire mål op til pausen. Kun super målmandsspil, af Høng's Kris Valsted, gjorde vi ikke førte med mere."

Den tilfredse træner satte også yderlige ord på sit holds pragtpræstation.

"Vi var helt sikkert presset på ressourcer efter HØJ kampen, med tre mand ude til dagens kamp. Blandt andet måtte vi sætte en lettere skadet Mikkel Sørensen på mål igen, da Nicki Stender, som gjorde det helt fantastisk mod HØJ, ikke kunne spille grundet en skade i ryggen."

"Begge vores højre fløje måtte også udgå med skader i dag, hvor Patrick Jensen fik en hård tackling, med en dyb flænge over højre øje til følge, og måtte en tur på skadestuen for at syes. Så næste uge skal bruges på at få gjort de skadede kampklare igen, når rækkens førerhold Herlev/Hjorten kommer på besøg."

Det var overordnet en positiv dag for Hashøj IF, hvor træner Arne Larsen især lagde mærke til nogle nye folk på holdet.

Generelt så jeg et godt håndværk kampen igennem fra alle, og ikke mindst fra Matias Jensen og Frederik Friberg, der fik deres debut på kvalholdet.

På søndag den 27. marts skal Hashøj IF møde Herlev/Hjorten Håndbold. Kampen fløjtes i gang klokken 15:30 i Gerlev Idrætshøjskole.

Kampens resultat: 18-25 til Hashøj IF
Række: Kvalifikationsrækken Herrer

Kilde: Træner Arne Larsen, Hashøj IF - Kvalifikationsrækken Herrer