Hashøj IF kørte Tuse over efter sløj start

Profilbillede
dato

I søndags tog Hashøj IF turen til Tuse-hallen, hvor de mødte Tuse IF Håndbold. Det var til stor succes for netop Hashøj IF-mandskabet, som kunne notere sig en sejr på cifrene 17-28.

Fra træner, Palle Kofoed lyder det:

Det var en kamp vi på forhånd havde frygtet, da Tuse normalt spiller god håndbold. Vi startede også dårligt, hvor de var langt bedst. Det var endnu en kamp, hvor vi ikke var klar fra start, så vi kom bagud med 3-4 mål.

Vi skulle hen til det 22. minut før vores forsvar kom igang, og vi fik vendt kampen. Så ved halvleg stod det 11-14. I anden halvleg fik vores målmand mere fat i Tuses skytter - godt hjulpet af et et super forsvar. Det medførte også, at vores kontra kom i gang, så vi fik lukket kampen.

Kofoed sætter et par ord på, hvordan sejren kom i hus:

Bredden på vores trup. Der var kun 5 med, som også spillede i tirsdags. Det viser, at alle bare vil dette i vores trup - og vores forsvar - de sidste 40 minutter.

Spørger man træneren er der særligt visse ting, der især spillede ind:

Jeg vil gerne fremhæve de lidt ældre spillere i dag. De kom ind og vendte kampen. Wagner og Simone gjorde det godt, Sille på højre fløj spillede en af hendes bedste kampe. Endnu engang havde vi en ny med, Victoria, som også bare faldt godt ind på holdet.

Hashøj IF skal i kamp igen mod IF Frem, Bjæverskov søndag den 13. marts. Kampen fløjtes op på Gerlev Idrætshøjskole klokken 14:15.

Kampens resultat: 17-28 til Hashøj IF
Række: Serie 2 Damer A - 2. Halvdel

Kilde: Træner Palle Kofoed, Hashøj IF - Serie 2 Damer A - 2. Halvdel