Introduktionsstilling i pædiatri på Børne- og Ungeafdelingen på Slagelse Sygehus - Er du vores nye kollega?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet


På Børne- og Ungeafdelingen på Slagelse Sygehus har vi en ét-årig introstilling i Pædiatri til besættelse pr 1. juni 2024 eller efter aftale. Stillingsnr.: 3800N90-80-01

Om stillingen – hvad vi kan tilbyde dig?
Går du med en pædiater i maven? Eller er du blot nysgerrig på om pædiatrien er noget for dig? Så er denne stilling måske noget for dig. Vi byder på attraktive uddannelsesmuligheder i en velfungerende afdeling, hvor høj faglighed, god uddannelse og et trygt og stimulerende arbejdsmiljø skaber fundamentet for vores Afdeling. Hos os vil du få rig mulighed for at få et indgående kendskab til neonatologi, til akut syge børn, til børn med kroniske lidelser og til børn med psykosociale lidelser i et tæt samarbejde med dine øvrige kolleger. Vores hensigt er, at du aldrig skal føle dig alene.


Du vil indgå i det 8-10-skiftede forvagtslag og vil altid have en bagvagt i huset. Endvidere vil du indgå i andre funktioner i afdelingen såsom stuegang og ambulatorium.


Vores forventninger til dig

  • Du har interesse for – og gerne erfaring med – pædiatrien
  • Du er nysgerrig på at lære nyt og møde patienter og nye kolleger
  • Du bidrager til et godt arbejdsmiljø, hvor vi løfter i flok og hjælper hinanden
  • Du er omgængelig og god til at indgå i et stærkt tværfagligt samarbejde og fællesskab
  • Du bidrager til vores gode uddannelses- og undervisningsmiljø
  • Forskningserfaring (og interesse) er en fordel men ikke et krav

Om Afdelingen
Du vil blive en del af en dedikeret afdeling og lægeteam, hvor vi aktuelt er 1 cheflæge, 3 ledende overlæger, 4 overlæger, 4 afdelingslæger, 7 hoveduddannelseslæger i pædiatri og 13 reservelæger (heraf 6 introlæger i pædiatri).


Spørger man vores lægeteam, hvad der kendetegner vores afdeling er svaret klart: Høj faglig kvalitet, et godt uddannelsesmiljø og et stærkt fællesskab med engagerede kolleger, hvor vi hjælper hinanden på kryds og tværs. Morgenkonferencen starter kl 8.30 af hensyn til togtider og de kolleger, som har længere transporttid.

Vores uddannelsesmiljø er levende med et struktureret undervisningsprogram. En stor del af vores undervisning er baseret på tværfaglig simulationstræning to gange om ugen i akut neonatologi og pædiatri samt større simulationstræninger i samarbejde med vores kolleger fra andre afdelinger. Afdelingen deltager i undervisning af 6. semester medicinstuderende på kandidaten fra Københavns Universitet og ser generelt uddannelse af læger, som en af kernekompetencerne i afdelingen.


Vi har en sengeafdeling med plads til 18 børn samt en neonatalafdeling med 9 intensive senge til syge nyfødte og for tidligt fødte børn fra graviditetsuge 28+0. Derudover har vi en BørneAkutModtagelse og et stort ambulatorium, hvor vi gennem struktureret supervision understøtter gode patientforløb, god uddannelse og et godt arbejdsmiljø. Vi har cirka 5.000 indlæggelser og 12.000 ambulante besøg om året. Vores tværfaglige teams varetager patientforløb indenfor områderne neonatologi (regionsfunktion), endokrinologi og diabetes, gastroenterologi, nefrologi, astma, allergi og pulmonologi, socialpædiatri (regionsfunktion), neuropædiatri, reumatologi (regionsfunktion), diagnostisk enhed og børnekardiologi. Endvidere har ambulatoriet selvstændige sygeplejerskeambulatorier indenfor inkontinens og søvnforstyrrelser.

Vi har tre kliniske lektorer samt en klinisk forskningslektor, som sammen med afdelingens øvrige læger varetager undervisning og eksamination af medicinstuderende.
Vi har et aktivt forskningsmiljø hvor vores forskningsansvarlige læge og forskningslektor begge brænder for at involvere unge læger i forskningen; netop derfor er mange af vores introlæger involveret i forskningsprojekter i afdelingen. Vi har et mangeårigt forskningssamarbejde med Dansk Børne Astma Center (COPSAC) med tre ph.d. studerende tilknyttet ABC-Klinikken i Næstved og et nyt tværfagligt forskningsområde omkring sårbare familier under opbygning.

Se her en kort præsentation af Børne- og ungeafdelingen her: Mød dine kollegaer.
Vi håber på at høre fra dig og inviterer gerne på et uforpligtende besøg og en kop kaffe.


Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat pr. 1. juni 2024 eller efter aftale. Ansættelse sker på overenskomstmæssige vilkår og er betinget af tilfredsstillende børneattest.

Ansøgning
Ansøgning sendes via linket og bedes indeholde en motiveret ansøgning, CV samt relevant dokumentation hvor du i enten ansøgning eller CV forholder dig til de 7 lægeroller.

Ansættelsessamtale afholdes mandag d. 18. marts kl. 10.00 – 12.30

På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse sætter vi en ære i at samarbejde på tværs af afdelinger, sygehuse, kommuner og praktiserende læger, fordi det gavner vores patienter. Derfor hedder vores strategi også "Sammen er vi bedst".

Vi har stor tillid til vores medarbejdere og tror på, at åbenhed og frihed skaber udvikling og nytænkning i dagligdagen, så der bliver kortere vej fra ord til handling.

Vi arbejder aktivt med bæredygtighed på flere planer. Både hvad angår miljø, men også omkring vores behandlingsforløb og arbejdsgange. Og kan vi gøre tingene smartere, gør vi det.

 Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere trives. Derfor har vi fokus på såvel tryghed og udviklingsmuligheder, balance mellem arbejde og fritid og en veltilrettelagt onboarding.

Alt det mener vi, er med til at skabe arbejdsglæde hos medarbejderne. En arbejdsglæde, der også er med til at skabe tryghed og tilfredshed hos dem, vi er her for - nemlig patienterne.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Slagelse Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6001869

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet