Klinisk stilling som psykolog kombineret med et klinisk professorat i Psykologi

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

En stilling som psykolog (specialpsykolog eller specialist) med særligt fokus på klinisk forskning og undervisning ved Psykiatri i Region Sjælland er åben for ansættelse fra 1. november 2023 eller hurtigst muligt derefter.

Stillingen er kombineret med en tidsbegrænset 5-årig stilling som professor ved Institut for Psykologi, Københavns Universitet,

Psykiatrien i Region Sjælland ønsker med denne nye stilling at styrke den kliniske forskning og undervisning i psykologi i samarbejde med Københavns Universitet.

Det er en betingelse for ansættelse, at ansøger godkendes til både professorat og den regionale stilling. For at komme i betragtning til stillingen skal ansøger sende en ansøgning til både Psykiatrien (psykologstillingen) og Institut for Psykologi (professoratet). Dette gælder også kandidater, der allerede har ansættelse i Psykiatrien Region Sjælland.

Find opslaget til professoratet her:

Et hovedformål for stillingen er design, implementering og undervisning i forbindelse med et planlagt samarbejde, hvor kandidatstuderende på Institut for Psykologi knyttes tæt til Psykiatrien Region Sjælland gennem undervisningsforløb og kurser. Kandidaten skal derfor være på professorniveau med en eksisterende tilknytning til forskning og regional psykiatri. Stillingen ønskes besat fra 1. november 2023 eller snarest herefter.

Ansøgers forskningsfelt skal være klinisk, patientnært og relevant for undervisningen på det kliniske psykolog kandidatspor i Region Sjælland. Man forventes at orientere sig i strategierne for både Psykiatrien og Institut for Psykologi og se sig som et bindeled mellem de to institutioner, også forskningsmæssigt. Kvalifikationer for den regionale del af ansættelsen omfatter autorisation, ph.d.-grad og klinisk relevant specialistuddannelse eller specialpsykologuddannelse samt omfattende klinisk erfaring fra den regionale psykiatri.

Professorens stilling udgøres samlet set af arbejdsopgaver, der er fordelt mellem regionalt og klinisk arbejde (50 %), undervisning (18 %) og forskning (32 %). Indholdet af de regionale, kliniske opgaver forhandles med afdelingsledelsen. Afdelingstilknytning og geografisk placering i Psykiatrien forhandles ved tilbud om ansættelse.

Psykiatrien Region Sjælland
Psykiatrien Region Sjælland omfatter tre voksenpsykiatriske afdelinger, en børne- og ungdomspsykiatrisk afdeling og en afdeling for retspsykiatri. Psykiatrien varetager psykiatrisk udredning og behandling samt akutforpligtelsen i Region Sjælland. Sengeafdelingerne ligger i Roskilde, Slagelse og Vordingborg og der er store ambulatorier der og i Næstved, Holbæk, Maribo og Køge samt fremskudte funktioner i alle kommuner.

Psykiatriens Forskning er organiseret med en central Psykiatrisk Forskningsenhed, beliggende på 4. sal i Psykiatrisygehuset i Slagelse og med lokale forskningsenheder i Psykiatrien Øst, Psykiatrien Vest og i Børne- og ungdomspsykiatrien, under ledelse af kliniske professorer i psykiatri. Missionen for forskningen i psykiatrien er: At skabe forskning på højt internationalt niveau i et stærkt forskningsfælleskab, der producerer klinisk væsentlig viden til implementering i regionen.

Under Psykiatrisk Forskningsenhed ligger Psykiatriens Forsknings Støtteenhed, de tre tværgående centre – Center for Forskning i Relationer og Deeskalering, Center for Evidensbaseret Psykiatri og Center for Forskning i Personlighedsforstyrrelser samt det Temabaserede Samarbejde (TBS) for angst, PTSD, depression og personlighedsforstyrrelser, som alle inddrager forskere fra flere enheder.

Psykiatrisk Forskningsenhed

Psykiatrisk Forskningsenhed har fokus på transdiagnostisk og recovery-orienteret psykoterapi forskning, og udvikling og afprøvning af digitale interventioner. Endvidere udøves forskning i psykiatrisk færdighedstræning både på læge-, psykolog- og plejeområdet.

Forskningsenhed Øst

Forskningsenhed Øst har som særligt satsningsområde forskning i tidlig opsporing af psykose og i personlighedsforstyrrelse

Forskningsenhed B&U

Forskningen har særligt fokus på psykopatologien ved ADHD, autisme, psykose, spiseforstyrrelser, og PTSD. Forebyggelsesforskningen har fokus på transdiagnostiske psykosociale indsatser og interventionsstudier inden for transition. Desuden udvikles digitale løsninger til kvalitetssikring af psykoterapi.

Forskningsenhed Vest

Forskningsenhed Vest er karakteriseret ved klinisk forskning blandt patienter med psykisk lidelse og samtidige kroniske medicinske lidelser og brug af meget medicin i tæt samarbejde med de somatiske sygehuse. Sygeplejefagligt vil forskningen dreje sig om traumebevidst tilgang i sengeafsnit.

Om Region Sjælland

Region Sjælland er med over 15.000 medarbejdere regionens største arbejdsplads med et budget på kr. 13 mia. Vi varetager opgaver indenfor sundhed, regional udvikling og drift af en række institutioner for i alt 800.000 borgere.

For mere information om Psykiatrien, se: Psykiatrien - Psykiatri (psykiatrienregsj.dk)

For mere information om Psykiatrisk Forskningsenhed, se: Psykiatrisk Forskningsenhed - Psykiatri (psykiatrienregsj.dk)

Se mere på Psykiatriens rekrutteringsportal: Gør en forskel med et job i Psykiatrien Region Sjælland

Kontakt
For mere information om stillingen, ansættelsesprocedurer etc. kan henvendelser rettes til:

Vicedirektør Søren Rask Bredkjær. E-mail: srbe@regionsjaelland.dk; Tlf.: +4540330227
Forskningschef, professor Sidse Arnfred. E-mail: sidar@regionsjaelland.dk; Tlf.: +4524227045

Løn- og ansættelsesvilkår
Kombinationsstillingen er tidsbegrænset til 5 år. Psykolog ansættelsen i Psykiatrien er varig, således at der ved udløb af kombinationsstillingen er tilbagegang til 100% regional ansættelse. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med Dansk Psykolog forening.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er den 1. september 2023
Ansøgningen inklusive bilag skal skrives på engelsk. Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg stilling” nederst på siden.

Ansøgningen skal indeholde følgende bilag:

  • Ansøgning med særlig fokus på ansøgers kliniske ekspertise og interesser, samt hvilken klinisk afdeling ansøger ønsker ansættelse ved.
  • CV og publikationsliste
  • Dokumentation for uddannelse (eksamensbevis/Ph.d.-bevis)
  • Forskningsplan, der inkluderer en kort beskrivelse af tidligere forskning samt en oversigt over fremtidig forskning sat i relation til Psykiatriens forskningsstrategi.

Indhentning af referencer og straffeattest (§22) indgår som en fast procedure i forbindelse med besættelse af stillinger i Psykiatrien.

Psykiatrien som arbejdsplads 

I Psykiatrien Region Sjælland kan du gøre en forskel for hele mennesket. Vi skaber håb, vilje og lyst til livet. Du gør en meningsfuld forskel, når du vælger at arbejde i Psykiatrien. Gør karriere i Psykiatrien, hvis du vil redde mere end liv. Se mere på Jobipsykiatrien.dk – og læs om udviklingsmuligheder, karriereveje og alt det andet som er rart at vide, når man søger nyt job.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager psykiatrisk udredning og behandling samt akutforpligtelsen i Region Sjælland.

Vi udvikler og formidler en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere, og vi har en anonym rådgivning, som er åben for alle, der har behov for viden eller sparring om psykisk sygdom. Vi forsker bredt med inddragelse af både patienter og pårørende. Vi ser det som en vigtig opgave at uddanne fremtidens medarbejdere, så vi varetager også en stor uddannelsesopgave.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Slagelse Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen 15, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.regionsjaelland.dk/job-og-uddannelse/jobside?hr=show-job/36599&linkref=21121&locale=en_US

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5880124

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet