Kunstworkshop: Lav dit eget linoleumstryk i Slagelse

dato

Kom og deltag i en spændende kunstworkshop på Østre Skole i Slagelse, hvor du kan lære at lave dit eget linoleumstryk. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er denne workshop en fantastisk mulighed for at udforske din kreativitet og lære en ny grafisk teknik.

På denne kunstworkshop skal vi lave vores eget linoleumstryk enten efter egen skabelon eller efter undervisers skabeloner. Linoleumstryk er en enkel grafisk trykteknik, som også kaldes linoleumssnit. I denne workshop bruger vi softplader i stedet for de traditionelle linoleumsplader. Softplader er blødere at skære i og gør derfor arbejdsprocessen lettere og mindre hård for hånden.

Højtryksteknik
Vi arbejder med teknikken højtryk, som er en af de tre hovedkategorier indenfor det grafiske område. Pladerne er nemme at skære i, og man behøver ikke at have den store øvelse eller erfaring for at deltage.

Leg med farver
På denne workshop gennemgår vi, hvordan vi laver et flot tryk. Vi skal lege med farverne og afprøve tryk i forskellige farver. Kurset er for alle niveauer, også for dig, som aldrig har prøvet det før.

Flere spændende kurser
LOF har flere gode workshops og weekendkurser, som er værd at køre efter. Se vores weekendkurser her: holdtag:weekendkursus.

Praktisk information
Dato: Søndag 15. september 2024

Tid: Kl. 11:00

Sted: Østre Skole, Skovsøgade 10, 4200 Slagelse

Entré: Gratis

Arrangør: Alle

Underviser: Charlotte Kongsted Hansen

Hold: 242570A

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut