Mød Kasper: Lokal købmand med passion for kundeservice og medarbejderudvikling

Kasper Skov Fagerberg, købmand
Profilbillede
dato

I REMA 1000 Slots Bjergby  finder man en købmand, der brænder for at gøre en forskel - hver eneste dag.

Kasper Fagerberg har været i virksomheden i 11 år, hvoraf det seneste år har været i rollen som købmand. Hans daglige ansvarsområder inkluderer alt fra at sikre friske frugter og grøntsager til en stærk ferskvareprofil samt at opretholde en høj standard af kundeservice, som REMA 1000 er kendt for. Udover disse opgaver håndterer han også en række administrative opgaver for butikken.

Kaspers vej til købmandsrollen blev banet gennem en brancherelevant uddannelse, og første gang han stiftede bekendtskab med REMA 1000, vidste han, at det var her, hans drøm om at blive købmand skulle udleves.

"Jeg elsker friheden i min hverdag og at kunne sætte min egen kurs," udtaler Kasper.

Denne frihed er ifølge ham det bedste ved at være købmand i REMA 1000, da det giver muligheden for at tilpasse butikken præcist til kundernes behov.

For Kasper er det mest særlige ved jobbet at kunne følge medarbejdernes udvikling og se dem vokse som mennesker. Han beskriver friheden i arbejdet som både motiverende og som en kilde til at gøre resultaterne mere personlige.

Kaspers dedikation til sit arbejde og sit team er inspirerende og et klart eksempel på den positive indflydelse, en passioneret leder kan have på både kundeservice og medarbejderudvikling.

Følg med på butikkens Facebookside her eller smut ind for i Brovej 11A i Slots Bjergby og sig hej til Kasper! 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: REMA 1000 Slots Bjergby