Musikalsk fortælling om Matador på teatret

Profilbillede
dato

Der er lagt op til en forrygende aften i tv-serien Matadors ånd fredag 5. november, når Vestsjællands Teaterkreds får besøg af forestillingen ’Fra Skjern til Varnæs’. En musikalsk forestilling med liv, humor og musik.

En musikalsk fortælling om hele Danmarks tv-serie

Nicolaj Cornelius inviterer i forestillingen publikum med på en rejse fra familie til familie i Korsbæk og fortæller sjove anekdoter om den elskede tv-serie og de medvirkende skuespillere.

Musikken fra Matador spiller hovedrollen i forestillingen, hvor man kan glæde sig til at høre sange som ’Hvorfor er lykken så lunefuld’, ’Sangen om Larsen’, ’Molak-Molak-Mak-Mak-Mak’, ’De tre musikanter’ og mange flere.

Matador set med Nicolajs øjne

Nicolaj Cornelius har tidligere været guide og skuespiller i Korsbæk på Bakken, og han har en enorm viden om serien, danske film og skuespillere generelt. Seriens mange sjove detaljer, anekdoter og hemmeligheder præsenteres her set med Nicolajs øjne.

Elegant scenografi, kostumer og rekvisitter indtager scenen sammen med Nicolaj Cornelius, der selv spiller 10 forskellige roller undervejs.

Danmarksmester i Matador

I 2019 deltog Nicolaj Cornelius i ’Korsbækmesterskaberne’ i Korsbæk på Bakken, som er en konkurrence om paratviden i tv-serien Matador. Han endte med sejrspokalen og titlen som ’Danmarksmester i Matador’. 

Billetter

Man kan opleve ’Fra Skjern til Varnæs’ på Slagelse Teater fredag 5. november 2021 kl. 19.30. Billetter kan købes på lige her eller via Teaterkontoret. 

Kilde: Redaktionen