Nyt fra Slagelse i politiets døgnrapport

Profilbillede

Slagelse er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

VORDINGBORG: Fandt stoffer og fyrværkeri

Efter et tip om, at der muligvis var ulovlige stoffer, rykkede politiet mandag formiddag ud til en adresse i Vordingborg, hvor betjentene vækkede en 18-årig mand. Der blev fundet 1 gram skunk og i et værelse stod der en kasse med 165 ulovlige kanonslag, som tilsammen havde en NEM-værdi på 0,646 kg. Den 18-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og fyrværkeriloven, og de ulovlige stoffer og kanonslagene blev konfiskeret og taget med til destruktion.

 

SAKSKØBING: Fik bilen beslaglagt

Mandag klokken 13.10 standsede politiet en 23-årig mand fra Maribo, der kom kørende på Nykøbingvej i Radsted. Imidlertid havde den 23-årige ikke noget kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. Det var tredje gang, og hans bil blev derfor beslaglagt på stedet.

 

VORDINGBORG: 21-årig sigtet for trusler

Politiet fik mandag klokken 14.40 en anmeldelse om, at to yngre mænd havde haft et verbalt sammenstød på Præstegårdsvej, og den ene havde haft en kniv, som han havde truet med. Takket være vidneforklaringer fandt politiet kort efter frem til en 21-årig mand, som blev anholdt klokken 15.45 og sigtet for trusler. Efter meningsudvekslingen med en anden 21-årig mand, havde han taget sin kniv frem, som han havde svinget med, dog uden at ramme den anden. Den anholdte blev taget med til politistationen i Næstved, og det viste sig, han var eftersøgt til fogedretten. Derfor fik den 21-årige en overnatning på politistationen og bliver tirsdag morgen kørt i retten.

 

FENSMARK: Otte knallerter taget med til undersøgelse

Mandag eftermiddag var lokalpolitiet på Holmegaardsvej i Fensmark. Det var en opfølgning på flere anmeldelser om utryghedsskabende knallertkørsel tidligt og silde, og på en p-plads traf betjentene mellem klokken 15 og 19 en samling lokale unge i alderen 15-17 år med deres knallerter. Det blev til i alt otte knallerter, som blev taget med til politistationen i Vordingborg, hvor de skal undersøges for konstruktive ændringer, og det fører formodentlig både til en stribe sigtelser for at køre på ulovlige knallerter og til et roligere nærmiljø.

 

NÆSTVED: Sælger og købere taget på fersk gerning

Politiet har gennem den seneste tid haft mistanke til, at der blev solgt hash i Rådmandshaven i Næstved. I går eftermiddags hoppede to betjente derfor i civil og gik patrulje til fods i området. Der gik ikke længe, før de fik øje på en lille flok mistænkelige personer ved "Kranøen", og betjentene kunne se, at der blev udvekslet varer og kontanter. Endnu en patrulje blev tilkaldt, og kort efter fik betjentene fat på fem personer. En 18-årig mand fra Broby og en 22-årig mand fra Næstved havde hash på sig, og blev derfor sigtet efter lov om euforiserende stoffer. En 32-årig mand uden fast bopæl blev anholdt og sigtet for salg af narko, da han var i besiddelse af 32 klumper hash, der var gjort klar til salg. Han blev taget med på politistationen til nærmere afhøring. Betjentene noterede sig navnene på de resterende personer og lod dem gå, da de ikke havde noget ulovligt på sig. Imens alt dette stod på, kom en 17-årig kvinde fra byen kørende forbi på en knallert, der ikke umiddelbart så helt lovlig ud. Så den blev også taget med på stationen til nærmere undersøgelse.

 

KORSØR: Slåskamp

I går aftes klokken 22.18 blev politiet kaldt ud til nogle uroligheder på Tårnborgvej i Korsør, hvor to meget unge mænd var kommet op at toppes. Da patruljen kom til stedet blev slåskampen standset, og de to fyre på hhv. 16 og 17 år blev begge sigtet efter ordensbekendtgørelsen. Den 17-årige blev også sigtet efter knivloven, da han havde en ulovlig kniv på sig.

 

RØDBY: Dokumentfalsk

Politiets udlændingekontrolafdeling standsede i går klokken 15.35 en udenlandsk mand i indrejsefeltet i Rødbyhavn, da han kom kørende i bil. Hans rejsedokumenter blev undersøgt, men noget ved dem vakte betjentenes mistanke. Og ganske rigtigt viste det sig ved en nærmere undersøgelse, at det pas, manden havde, var falsk. Han blev derfor sigtet for dokumentfalsk.  

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Faxe Dyrehavevej Mandag klokken 9.15-11.45 En guldhalskæde med vedhæng i perlemor og smaragder
Herlufmagle Trælløsevej Onsdag klokken 17.00 – mandag klokken 15.30 Værktøj, sodavand og en motorsav af ukendt mærke

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Faxe Ladeplads Faxevej Mandag klokken 16.18-17.30 ATK – bestilt færdselskontrol 75 3 50 km/t 62 km/t -
Haslev Sofiendalsvej Mandag klokken 18.29-21.20 ATK – bestilt færdselskontrol 85 - - - -
Karrebæksminde Karrebækvej ved Fjordlodden Mandag klokken 5.26-8.26 ATK – bestilt færdselskontrol 353 24 50 km/t 72 km/t To klip
Slagelse Nykøbing Landevej, Årslev Mandag klokken 15.19-19.00 ATK – bestilt færdselskontrol 516 13 80 km/t 105 km/t -
Slagelse Sorøvej Mandag klokken 13.31-14.55 ATK – bestilt færdselskontrol 410 1 60 km/t 70 km/t -
Sorø Slagelsevej Mandag klokken 10.32-12.00 ATK 279 - - - -
Sorø Vestmotorvejen Mandag klokken 12.18-16.30 ATK 1953 13 130 km/t 169 km/t En betinget frakendelse
Toksværd Toksværd Bygade Mandag klokken 10.09-12.00 ATK – bestilt færdselskontrol 69 - - - -

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset en enkelt narkobilist:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Haslev Sydmotorvejen Mandag klokken 10.04 54-årig mand fra Næstved Spirituskørsel i lastbil med sættevogn

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi