Nyt fra Slagelse i politiets døgnrapport

Profilbillede

Slagelse er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

SLAGELSE: Lang toilettid

Mandag morgen fik politiet en henvendelse fra en tankstation i Slagelse, hvor en kunde havde optaget kundetoilettet i 45 minutter. Det var ikke muligt for personalet på tankstationen at få ham ud. Ved politiets mellemkomst blev der etableret kontakt til den pågældende, der virkede en kende beruset. Det var en 38-årig mand fra Stenlille, som kom ud i fri luft, men der foreligger ingen oplysninger om årsagen til det lange toiletophold…

 

NAKSKOV: Fandt stjålet scooter

Politiet fik mandag klokken 8.40 en anmeldelse om, at der stod en firehjulet scooter i et kælderrum under en ejendom i Nakskov, og at den ikke umiddelbart hørte til på stedet. Det viste sig, køretøjet var stjålet fra en 75-årig mand, og politiets efterforskning førte senere mandag frem til, at en 23-årig mand fra Nakskov blev sigtet for tyveri af scooteren.

 

SAKSKØBING: Anholdt efter trusler

Mandag klokken 11.42 fik politiet en anmeldelse om, at der gik en person med et våben på Maribovej i Sakskøbing, og at der måske var tale om et oversavet jagtgevær. Flere politipatruljer blev sendt til stedet, og her mødte betjentene en 50-årig kvinde, som udramatisk blev anholdt klokken 12.44 og sigtet for trusler. Det viste sig, at der ikke var tale om et jagtgevær, men om et luftgevær. Ved en efterfølgende ransagning af kvindens bopæl blev der fundet 18,5 gram hash, ½ joint og en pose med amfetaminrester. Den 50-årige blev afhørt på politistationen i Nykøbing, inden hun blev løsladt igen klokken 16.35.

 

SLAGELSE: Sigtet for manddrab

Politiet blev mandag klokken 15.18 kaldt til en adresse i Slagelse efter en anmeldelse om, at der var sket en forbrydelse på stedet. En mand blev kort efter anholdt, efter at liget af en kvinde blev fundet på stedet. Den anholdte fremstilles i grundlovsforhør tirsdag klokken 11.00, og anklagemyndigheden vil anmode om, at retsmødet afholdes for lukkede døre. Politiet har ikke yderligere oplysninger til sagen.

 

NÆSTVED: Havde hash og en joint

En 18-årig mand fra Næstved blev mandag eftermiddag sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Han blev standset og tjekket af politiet i Teatergade i Næstved, og her viste det sig, at han havde en mindre klump hash og en joint på sig. De ulovlige stoffer blev konfiskeret, og den 18-årige sigtet på stedet.

 

NAKSKOV: Fik bilen beslaglagt

Politiet standsede tirsdag klokken 0.35 en 28-årig mand uden fast bopæl, der kom kørende i sin bil ad Bresemanns Allé i Nakskov, fordi de nummerplader, der sad på bilen, hørte til en helt anden bil. Den 28-årige var påvirket af stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand. Han var frakendt kørekortet, så han blev også sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Da han flere gange tidligere var blevet sigtet for at køre uden kørekort, blev hans bil beslaglagt på stedet. Den 28-årige blev også sigtet for tyveri af nummerpladerne og for at køre i en uindregistreret bil uden forsikring.

 

FENSMARK: Tre sigtet for tyveri

Efter et tip tjekkede politiet sammen med politihunden Chase natten til tirsdag en bil, der holdt på Østerled i Fensmark. Der var en 16-årig pige og to 27-årige mænd i bilen, og de blev alle tre anholdt klokken 3.00, da det viste sig, at de formentlig havde været indblandet i et tyveri af en pladevibrator og en generator fra en byggeplads i lokalområdet. De tre anholdte blev sigtet for tyveriet og taget med til politistationen i Næstved, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt senere på morgenen. De to maskiner blev tilsyneladende solgt til en 54-årig mand, som samtidig blev sigtet for hæleri.

Den to 27-årige mænd havde tidligere på dagen været i kontakt med politiet, da den ene blev standset i den andens bil i en færdselskontrol klokken 17.10 i Næstved. Her var han påvirket af stoffer og spiritus og blev sigtet for spiritus- og narkokørsel. Da han ikke havde noget kørekort og flere gange tidligere var sigtet for kørsel i frakendelsestiden, blev den bil, han kørte i, beslaglagt på stedet, og bilejeren blev sigtet for at overlade sin bil til en person uden kørekort. Der blev også fundet en nødhammer i bilen, så den 27-årige blev også sigtet for overtrædelse af våbenloven.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Næstved Godthåbs Alle Mandag klokken 2.00-10.00 Ikke umiddelbart stjålet noget
Næstved Æblevænget, Appenæs Søndag klokken 19.30 – mandag klokken 15.00 Ikke gjort op om der er stjålet noget

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Korsør  Marsk Stigs Vej, Hunseby Mandag klokken 13.17-15.00 ATK – bestilt færdselskontrol 141 10 50 km/t 79 km/t Tre klip
Nakskov A.E. Hansensvej Mandag klokken 8.22-13.30 ATK 352 13 50 km/t 76 km/t To klip
Næstved H.C. Andersens Vej Mandag klokken 7.36-8.36 ATK 157 3 50 km/t 63 km/t -
Næstved Vordingborgvej Mandag klokken 11.39-13.25 ATK 628 6 60 km/t 79 km/t -
Næstved Østre Ringvej Mandag klokken 9.14-11.14 ATK – bestilt færdselskontrol 846 4 60 km/t 74 km/t -
Slagelse Sorøvej, hvor der er vejarbejde Mandag klokken 10.47-12.31 ATK 304 16 50 km/t 83 km/t Et klip og tre betingede frakendelser
Slagelse Valbyvej Mandag klokken 15.38-19.15 ATK – bestilt færdselskontrol 63 10 50 km/t 70 km/t -
Sorø Vestmotorvejen Mandag klokken 13.15-16.30 ATK 2011 6 130 km/t 157 km/t -

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Næstved Jørgen Jensens Vej Mandag klokken 17.10 27-årig mand fra Rønnede Spiritus- og narkokørsel, kørsel uden førerret. Der blev fundet en nødhammer i bilen, og derfor blev den 27-årige sigtet for overtrædelse af våbenloven. Da han flere gange tidligere var sigtet for at køre uden kørekort, blev hans bil beslaglagt på stedet
Næstved Ringstedgade Mandag klokken 23.36 27-årig mand fra Næstved Narkokørsel

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Flere artikler