Er du træt af at lave den samme aftensmad hver dag? Så har du nu chancen for at lære noget nyt og spændende. Første workshop starter kl. 12:10, hvor du kan kaste dig ud i japanske, koreanske, thailandske og taiwanske retter. Du vil lære at lave japanske Okonomiyaki, koreansk stegt kylling, thai Tom Kha Gai og taiwanesisk Mochi.
Medbring dine egne redskaberHusk at medbringe drikkevarer til måltidet, viskestykke, karklud, forklæde og beholdere til rester. Der må påregnes ca. 95 kr. til råvarer, som betales til underviseren.
Senere på dagen, kl. 15:25, kan du tage med på en smagsrejse gennem Kinas gader. Her vil du lære at lave autentisk kinesisk streetfood, herunder Baozi, Jianbing Guozi, wonton-suppe og sesamboller. Også her skal du medbringe de samme redskaber og forvente en udgift på ca. 95 kr. til råvarer.
Tilmelding er nødvendigBegge workshops kræver tilmelding via FOF Syd- og Vestsjællands hjemmeside, og entréen er 275 kr. pr. workshop. Dette er en unik mulighed for at udforske nye madlavningsteknikker og smage.
Praktiske informationer
Dato: Søndag den 9. marts 2025
Tid: Første workshop kl. 12:10, anden workshop kl. 15:25
Sted: Søndermarksskolen, Byskov Allé 41, 4200 Slagelse
Entré: 275 kr. pr. workshop
Arrangør: FOF Syd- og Vestsjælland
Tilmelding: Nødvendig via FOF Syd- og Vestsjællands hjemmeside
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her