Oplev smagen af Asien: To spændende streetfood-workshops i Slagelse

dato

FOF Syd- og Vestsjælland inviterer til en kulinarisk rejse med to workshops i asiatiske streetfood-klassikere på Søndermarksskolen i Slagelse. Deltagere kan vælge mellem japanske, koreanske og thailandske retter eller dykke ned i kinesiske gadespecialiteter.

Er du træt af at lave den samme aftensmad hver dag? Så er der gode nyheder for dig! Søndag den 9. marts 2025 byder på to spændende workshops i asiatiske streetfood-klassikere. FOF Syd- og Vestsjælland arrangerer disse events, der finder sted på Søndermarksskolen i Slagelse.

Asiatiske streetfood-klassikere

Det første workshop begynder kl. 12:10 og fokuserer på japanske, koreanske og thailandske retter. Deltagerne vil lære at lave japanske Okonomiyaki, koreansk stegt kylling, thai Tom Kha Gai, og den taiwanske dessert Mochi. Det er en perfekt mulighed for at udvide dine kulinariske færdigheder og prøve noget nyt.

Kinesisk streetfood-oplevelse

Kl. 15:25 starter den anden workshop, hvor deltagerne kan dykke ned i kinesiske gadespecialiteter. Her vil du lære at lave Baozi, Jianbing Guozi, Wonton-suppe, og sesamboller. Hver ret byder på unikke smagsoplevelser og teknikker, som du kan tage med hjem til dit eget køkken.

For begge workshops skal deltagerne medbringe drikkevarer til måltidet, viskestykke, karklud, forklæde og beholdere til rester. Derudover skal der påregnes ca. 95 kr. til råvarer, som betales til underviseren. Tilmelding via hjemmesiden er nødvendig for at sikre din plads.

Praktisk information
Dato: Søndag den 9. marts 2025
Tidspunkter: Kl. 12:10 og kl. 15:25
Sted: Søndermarksskolen Slagelse, Byskov Allé 41, 4200 Slagelse
Entré: 275 kr. pr. workshop
Arrangør: FOF Syd- og Vestsjælland



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut

Seneste på facebook