OPRYKNING: Overlegne Hashøj IF rykker i Serie 1

Fra næste sæson hedder det Serie 1 for Hashøj IF (Foto: Palle Kofoed)
Profilbillede
dato

Da Hashøj IF mødte IF Frem, Bjæverskov i søndags var det en flot sejr, hjemmeholdet kørte i hus. En stærk indsats betød, at Hashøj IF-mandskabet vandt kampen med 17-16.

Det var en præstation som cheftræner, Palle Kofoed, havde følgende at sige om:

Vi fik to point, og er sikret oprykning til Serie 1, selvom der mangler tre kampe endnu. Men det var ikke vores bedste kamp. Vi vidste, at Bjæverskov ville komme i deres bedste opstilling, og især i første halvleg stod vi godt i vores forsvar, men vi havde svært ved at score, så derfor stod det 9-4 ved halvleg.

Da vi kommer ud til anden halvleg glemte vi at pausen var slut. Vi stod ikke samme i forsvaret og kunne slet ikke score. Bjæverskov kom foran i det 50 minut, for første gang i kampen, og vi havde store problemer i forsvaret og i angrebet.

Men vi fik kæmpet os tilbage, og med 45 sekunder igen var vi foran med to mål. Selvom Bjæverskov kæmpede godt, men vi vandt med én i den sværeste kamp for os. Men det lykkes, og vi skal op i Serie 1!

Spørger man cheftræneren, er der da også visse aspekter af kampen, der er værd at fremhæve:

Vores målmand, Maria Louise Pedersen, stod en rigtig god kamp, og havde stort set alle bolde. Og så var hele holdet som enhed gode til at bakke hinanden op, og få gejsten op, da vi var ved at smide det væk. Det var dét der gjorde at vi kæmpede og fik sejret i hus.

Kofoed uddyber i denne forbindelse:

På trods af at vi var stille, stod vi størstedelen af kampen stærkt sammen i forsvaret, og hjalp hinanden og vores målmand rigtig godt. Vores systemer kørte rigtig godt, men vi kom desværre for det meste til halve afslutninger eller dårlige skud.

Vi skal blive bedre til at bruge farten op af banen, og at få bolden i fart, så vi ikke selv skal løbe den op inden vi afslutter.

Hashøj IF møder deres næste modstandere fra IF Frem, Bjæverskov på Skovbo-hallen. Der er kampstart mandag den 21. marts klokken 19:45.

Kampens resultat: 17-16 til Hashøj IF
Række: Serie 2 Damer A - 2. Halvdel

Kilde: Cheftræner Palle Kofoed, Hashøj IF - Serie 2 Damer A - 2. Halvdel