Projektstilling som instruktør ved 2. Brigade ved befalingsmandsuddannelsen - udvidet dansk støtte til Ukraine (genopslag)

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at uddanne ukrainske befalingsmænd i Danmark, så skal du søge en korttidsstilling ved 2. Brigade.

Om os

2. Brigade, der har hovedkvarter i Slagelse, har opgaven med at gennemføre uddannelse af ukrainske befalingsmænd i Danmark i rammen af dansk udvidet støtte til Ukraine. Af hensyn til operationssikkerhed vil en række informationer ikke fremgå af dette stillingsopslag f.eks. opgaver, kursusperioder, indhold af kurset og geografi for gennemførelse. Det oplyses alene ved direkte kontakt til ansættende chef. Fastansatte fra Hæren indgår i opgaveløsningen. For at supplere bemandingen ønsker 2. Brigade midlertidig at ansætte reservister eller tidligere ansatte i Forsvaret som instruktører og til logistiske opgaver i 2024.

Om stillingen

Som instruktør deltager du i planlægning, tilrettelæggelse, gennemførelse og evaluering af befalingsmandsuddannelsen i udvalgte fagområder, og indtræder som gruppefører eller næstkommanderende i en deling som fører. Opgaver og ansvar vil blive tildelt under hensyntagen til personlige kompetencer og erfaringer.

Ansættelsen starter med en forberedelsesperiode på 1-2 uger inden kursusstart. Ansættelse er en kortidsansættelse i en projekt stilling af en varighed på op til et år. Alternativt kan korttidsansættelsen opdeles i flere kortere perioder, efter aftale med 2. Brigade. Fastansatte medarbejdere i Forsvaret, vil som udgangspunkt ikke komme i betragtning til dette stillingsopslag.

Om dig

Vi forventer, at du er udnævnt sergent eller oversergent af reserven eller har været tidligere ansat i Forsvaret.

Fra tidligere tjeneste har du opbygget kendskab til gruppe- og delingsniveauet i kamptropperne, og du besidder en høj grad af entusiasme for uddannelse, ledelse af soldater og enheder på gruppeniveauet i rammen af delingen.

Det er ønskeligt, at du har virket som gruppefører/næstkommanderende/deling og du derigennem har opnået erfaring med ledelse i delingen. Du har opdateret viden, færdigheder og kompetencer på infanterigruppens standarder og kampeksercitser.Du trives med tilrettelæggelse og særligt gennemførelse af uddannelse. Du har gode samarbejdsevner og udviser høj grad af selvstændighed. Du har gode kontaktfærdigheder og har gerne erfaring med kapacitetsopbygning.

Endvidere vil det være en fordel hvis du allerede har en gyldig sikkerhedsgodkendelse og reservekontrakt ved Forsvaret.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en sergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Slagelse.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte brigadens sagsbehandler for udvidet dansk støtte til Ukraine, major Jan Fischer, telefon 51 64 64 16 eller mail: 2bde-g7-50@mil.dk.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Sihm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail fps-mes@mil.dk eller telefon 72 81 96 96.

Ansøgningsfristen er den 1. april 2024. Ansættelsessamtaler og ansættelser vil ske løbende.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Slagelse Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Antvorskov Kaserne, Charlottedal Alle , 4200 Slagelse

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5998890

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet