Seneste regnskab fra VIVALDI GRUPPEN A/S og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

VIVALDI GRUPPEN A/S i Slagelse kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 2,0 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde VIVALDI GRUPPEN A/S en bruttofortjeneste på 118,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 112,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Cafe Antvorskov ApS i Slagelse kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 16.961 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Cafe Antvorskov ApS en bruttofortjeneste på 880.113 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,0 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


JL TØMRERFIRMA ApS i Slagelse kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 46.620 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. april 2019 til 31. marts 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde JL TØMRERFIRMA ApS en bruttofortjeneste på 821.583 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,7 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TØMRER- OG SNEDKERMESTER NIELS LIEN ApS i Slagelse kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 2,9 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TØMRER- OG SNEDKERMESTER NIELS LIEN ApS en bruttofortjeneste på 28,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 30,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Muhcu ApS i Slagelse kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -997.074 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Muhcu ApS en bruttofortjeneste på 1,7 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,0 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler