Sikkerhedsmedarbejdere til Driftsafdelingen, Sikkerhed og Drift, Psykiatrihuset Slagelse

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Sikkerhedsmedarbejdere til Driftsafdelingen, Sikkerhed & Drift, Psykiatrihuset Slagelse

Vi søger 2 nye engagerede kollegaer til sikkerhedsfunktionen med opstart snarest på Psykiatrihuset i Slagelse. Du kommer til at indgå i en afdeling med 20 topmotiverede kollegaer.

Sikkerhed & Drift løser opgaver indenfor overvågning, adgangskontrol, teknisk service samt mindre driftsopgaver. Sikkerhed & Drift er en del af Driftsafdelingen, der samlet set har 180 ansatte.

Sikkerhed & Drift er en støttefunktion til de mange funktioner og opgaver, der dagligt løses i Psykiatrihuset i Slagelse. Du skal kunne arbejde selvstændigt og tage ansvar for indkomne opgaver samt udvise serviceadfærd overfor husets brugere samtidig med, at du udviser autoritet med sikkerhed, drift og service i fokus.

Der er tale om en døgnbemandet funktion, hvor du vil indgå i både 8 og 12 timers vagter. Der må påregnes dag-, aften-, nat-, og weekendarbejde hele året efter rullende vagtplan.

Psykiatrihuset i Slagelse huser også klinisk og administrativt personale, patienter og pårørende samt eksterne gæster. Afdelingen Sikkerhed & Drift spiller en central rolle i dagligdagen med hensyn til husets drift.

Stillingens primære opgaver

  • Overvågning af sygehuset
  • Adgangskontrol herunder visitationer
  • Administration af adgangskontrolsystemet og servicering af AV-udstyr
  • Rundering
  • Teknisk service og driftsopgaver

Kandidaten er fortrolig med brugen af IT-værktøjer og har flair for teknik/elektronik.

Samarbejdsevner, systematisk tilgang, god ordenssans og overblik er alle vigtige kompetencer.

Kandidaten skal være rolig, myndig og imødekommende og udvise fleksibilitet ift. løsning af forskellige typer af opgaver.

Det er en fordel, hvis kandidaten har kendskab og erfaring fra psykiatrien eller lignende job og evt. en håndværksmæssig baggrund.

Løn og ansættelsesvilkår iht. gældende overenskomst (FOA) for regionsbetjente.

Ansøgere af begge køn opfordres til at søge stillingen.

Følgende er et krav

  • Godkendt udvidet straffeattest

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til teamleder Frank Rosendahl, 20 68 94 50

Ansøgningsfrist d. 22 april 2024

Ansættelsessamtaler forventes afholdt 25 april 2024

Psykiatrien som arbejdsplads 

I Psykiatrien Region Sjælland kan du gøre en forskel for hele mennesket. Vi skaber håb, vilje og lyst til livet. Du gør en meningsfuld forskel, når du vælger at arbejde i Psykiatrien. Gør karriere i Psykiatrien, hvis du vil redde mere end liv. Se mere på Jobipsykiatrien.dk – og læs om udviklingsmuligheder, karriereveje og alt det andet som er rart at vide, når man søger nyt job.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager psykiatrisk udredning og behandling samt akutforpligtelsen i Region Sjælland.

Vi udvikler og formidler en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere, og vi har en anonym rådgivning, som er åben for alle, der har behov for viden eller sparring om psykisk sygdom. Vi forsker bredt med inddragelse af både patienter og pårørende. Vi ser det som en vigtig opgave at uddanne fremtidens medarbejdere, så vi varetager også en stor uddannelsesopgave.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Slagelse Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6029029

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet