Slagelse Mountainbike Klub arrangerer actionfyldt MTB sommerskole for børn og unge

Profilbillede
dato

Børn og unge i alderen 8-16 år kan glæde sig til fire actionfyldte dage, når Slagelse Mountainbike Klub afholder deres MTB sommerskole fra den 6. til 9. august. Arrangementet byder på alt fra tekniktræning til sporbyggeri og lege.

MTB sommerskolen, som finder sted fra den 6. til 9. august, er et event rettet mod børn og unge udøvere mellem 8 og 16 år, uanset om de er begyndere, letøvede eller øvede. Som formand for Slagelse Mountainbike Klub, Bente Andersen, glædeligt annoncerer:

"Skal dit barn med i skoven og lære nye tricks på mountainbiken? Så er det nu, I skal tilmelde jer til sommerens fire hyggeligste dage, fyldt med gode oplevelser og socialt samvær!"

Programmet strækker sig fra klokken 9.00 til 14.00 fra tirsdag til fredag, og børnene kan forvente et skema, der minder om skolens, dog langt mere spændende. Ugen vil inkludere aktiviteter som MTB-teknik, sporbygning, reparation af mountainbikes og forskellige MTB-lege.

Dygtige instruktører med stor erfaring inden for både MTB og undervisning vil være til stede for at sikre, at alle får noget ud af dagene.

"Vi har stor fokus på sikkerhed, læring samt det at have det sjovt! Og vi går meget op i, at alle børnene trives og har det godt hele ugen," forsikrer Bente Andersen.

Deltagelsen i sommerskolen koster 495 kroner for de fire dage, og der er mulighed for at ansøge om friplads, hvis det behøves. Som noget særligt i år kan deltagerne gratis låne både cykel og hjelm, hvilket gør det endnu mere tilgængeligt for alle interesserede.

Formålet med sommerskolen er at tilbyde børn og unge både sjove og udviklende dage på mountainbiken i Slagelse.

"Vi ønsker at udbrede kendskabet til MTB-sport og motion," siger Bente Andersen.

Slagelse Mountainbike Klub forventer, at mange børn og unge vil benytte sig af denne unikke mulighed for at prøve kræfter med mountainbike-sporten og håber på at skabe en mindeværdig oplevelse for alle deltagere.

For mere information og tilmelding kan man besøge www.dgi.dk/arrangementer/202417316001. Tag del i sommerens fedeste MTB-oplevelse i Slagelse!

Kilde: Bente Andersen