Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Slagelse - fredag den 9. april

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Slagelse er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

VEMMELEV: Stjålne nummerplader og ulovlige stoffer

På et tidspunkt i løbet af natten til torsdag blev der stjålet et sæt nummerplader fra en Citroën i Frølunde uden for Korsør. Politiet fandt i løbet af torsdagen frem til, at der holdt en bil parkeret ud for et hus i Vemmelev med de stjålne nummerplader monteret. På ejendommen traf politibetjentene en 46-årig mand uden fast bopæl og en 67-årig kvinde. Da den 46-årige blev visiteret, fandt betjentene blandt andet en bilnøgle, som passede til den parkerede bil, og et betalingskort, som var stjålet ved et indbrud tidligere på dagen i Skælskør. Derfor blev den 46-årige sigtet for indbrud, og da han havde 0,2 gram heroin og nogle ukendte piller på sig, blev han også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Der blev røget heroin på adressen, og betjentene ransagede derfor stedet. Her fandt de 2,2 gram amfetamin og 90 gram heroin. En 67-årig kvinde blev anholdt klokken 19.05 og sigtet for salg af euforiserende stoffer. Den 67-årige blev taget med til politistationen, hvor hun nu bliver afhørt, og hun fremstilles i grundlovsforhør i retten senere fredag.

 

VORDINGBORG: Råbte op på banegården

Torsdag klokken 19.13 fik politiet en anmeldelse om, at en mand råbte op og skabte utryghed på banegården i Vordingborg. Det var en 51-årig mand, der var meget udadreagerende, og for at få ro på stedet blev han anholdt klokken 19.24 og taget med til politistationen i Næstved. Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og løsladt igen klokken 0.05.

 

NÆSTVED: Stjal øl i Fakta – havde knive i tasken

En 37-årig mand forsøgte i aftes at stjæle 36 øl og to cult shakers i Fakta på Ringstedgade i Næstved. Da manden blev visiteret i butikken, havde han både 10 gram amfetamin og i alt tre knive i en taske, han havde medbragt og i sin lomme. Han blev derfor sigtet for lov om euforiserende stoffer, samt brud på våbenloven

Manden har ingen fast adresse, men til gengæld var han eftersøgt af fogedretten, så han blev kørt til Storstrøm Fængsel for natten, så han i dag kunne fremstilles i fogedretten.

 

NÆSTVED: Forhandler talte mand ud efter anspændt situation

Politiet rykkede klokken 20.40 torsdag talstærkt ud til et kolonihaveområde i Næstved, fordi en 40-årig mand, der virkede noget ude af balance, havde truet med at skade sig selv og politiet, hvis politiet trængte ind i kolonihavehuset Politiets forhandler lykkedes med at tale manden ud, og han blev anholdt fredeligt og sigtet for trusler om vold. Den 40-årige blev løsladt til formiddag, men er stadig sigtet i sagen.

 

KORSØR: Mand sigtet for fem tyverier fra biler

Den 23. januar i år fik hele fem biler, der holdt parkeret ved Korsør Banegård, smadret ruder og bilerne blev gennemrodet. Politiets efterforskning har nu ført til, at en 20-årig mand fra Malling er blevet sigtet for tyveri fra personbil.

 

RØDBYHAVN: 30-årig overholdt ikke selvisolation

I går aftes klokken 19.30 standsede politiets udlændingekontrolafdeling en 30-årig mand fra Glostrup, da han kom kørende i indrejsefeltet i Rødbyhavn efter han havde været i Tyskland med færgen. Efter et opslag i politiets systemer kunne betjentene på stedet se, at den 30-årige havde brudt sin selvisolation, da han få dage forinden også havde været en tur over grænsen. Den 30-årige blev derfor sigtet efter sundhedsloven.

 

 

 

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Fællesejevej Hus Onsdag klokken 20.00 – torsdag klokken 5.45 Ikke umiddelbart stjålet noget
Slagelse Havretoften Hus Torsdag klokken 22.30 – fredag klokken 6.15 Ikke gjort op om der er stjålet noget

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Guldborg Storstrømsvej Torsdag klokken 8.00-14.00 ATK – bestilt færdselskontrol 421 66 50 km/t 84 km/t Syv klip og en betinget frakendelse
Munke-Bjergby Munke Bjergbyvej Torsdag klokken 13.52-19.45 ATK – bestilt færdselskontrol 768 15 80 km/t 107 km/t -

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Nykøbing I området ved Cementen Torsdag klokken 22.00-1.10 En enkelt trafikant blev målt til at køre så hurtigt, at han står til et klip i kørekortet
Nørre Alslev Sydmotorvejen Torsdag klokken 13.30-14.00 Ingen sager
Vordingborg Sydmotorvejen Torsdag klokken 11.52-13.12 En bilist blev standset og sigtet for at køre alt for hurtigt. Den pågældende blev målt til at køre mere ene 60% for hurtigt – med påhængsvogn! – og det udløser udover en bøde også en betinget frakendelse af kørekortet
Væggerløse Gedser Landevej Torsdag klokken 20.04-21.30 Fem blev sigtet for at køre for hurtigt – de fire kørte så hurtigt, at de står til et klip i kørekortet og en står til en betinget frakendelse

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Kalvehave Ny Vordingborgvej Fredag klokken 1.08 30-årig mand fra Vordingborg Spirituskørsel
Næstved Pederstrupvej Torsdag klokken 18.48 43-årig mand fra Holme-Olstrup Spirituskørsel
Stenlille Hovedgaden Torsdag klokken 20.30 27-årig mand fra Ringsted Narkokørsel

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Flere artikler