Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Slagelse - mandag den 8. februar

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Slagelse er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

KREDSEN: Fire ejere af havecentre sigtet

Det var ikke på grund af hverken forårsfornemmelser eller en pludselig opstået interesse for botanik, at en politipatrulje fredag eftermiddag besøgte flere havecentre i den sydlige del af politikredsen. Det var derimod for at føre tilsyn med, at serviceerhverv, restauranter og detailhandelen efterkommer bestemmelserne om skiltning, afstand, antal kunder og ikke mindst, at der holdes lukket for de typer forretninger, der skal være lukket. Patruljens tilsyn i fredags resulterede i, at ejerne bag fire havecentre i den sydlige del af politikredsen blev sigtet for at overtræde bestemmelserne i bekendtgørelsen om forsamlingsforbuddet.

 

SLAGELSE: Mand råbte og skreg i supermarkeder

En 35-årig mand uden fast bopæl lavede en del uro fredag eftermiddag på Sorøvej i Slagelse, hvor han gik råbende og skrigende rundt i et par supermarkeder, mens han gestikulerede og virkede truende på folk omkring sig. Derfor blev politiet tilkaldt, og den 35-årige blev sigtet efter ordensbekendtgørelsen og bedt om at gå hjem. Det gjorde han, men lørdag formiddag var den gal igen. Denne gang havde han været meget beruset og opført sig temmelig uanstændigt i en bus. Så et par betjente kørte ud og fik fat i ham. Han blev igen sigtet efter ordensbekendtgørelsen og anholdt. Politiet tog ham med til detentionen i Næstved, hvor han kunne hvile ud et par timer, inden han blev lukket ud klokken 16.50.

 

NYKØBING F.: Færdselsindsats på Cementen

Politiet havde fredag mellem klokken 14.30 og 19.30 en særlig indsats, hvor der blev holdt øje med færdslen på det område på Engboulevarden i Nykøbing F., der hedder Cementen. Her blev fire sigtet for at have fejl og mangler på deres køretøjer, tre blev sigtet for forkert lygteføring, en blev sigtet for at tale i håndholdt mobiltelefon, mens han kørte bil, en blev sigtet for ikke at bruge sikkerhedssele og en blev sigtet for at køre alt for hurtigt. Hanblev målt til 81 km/t, hvor 50 km/t er den højest tilladte hastighed. Derfor står han til en betinget frakendelse af kørekortet.

 

NYKØBING F.: 15-årig sigtes for 20 tilfælde af hærværk

Et sted mellem den 14. og 15. januar blev der begået hærværk mod hele 19 biler, der holdt parkeret flere steder i Nykøbing F. Desuden blev der smadret nogle store ruder i en bygning på Nr. Boulevard. Bilerne havde fået knust ruder og stukket hul i dækkene. Nu er det imidlertid lykkedes politiet at finde frem til tre drenge på hhv. 15, 14 og 13 år. Den 15-årige sigtes for alle forholdene.

 

NÆSTVED: 27-årig sigtet for vold og varetægtsfængslet

En ung kvinde fra Næstved anmeldte i lørdags, at hun var blevet slået med knytnæve i ansigtet af en mand, som hun tidligere havde været kæreste med. Manden, der er 27 år og fra Næstved, havde i forvejen en betinget dom for vold med en prøvetid, der ikke var udløbet. Derfor blev den 27-årige anholdt, sigtet for vold og fremstillet i grundlovsforhør, hvor han fik en straksdom på 60 dages fængsel.

 

NÆSTVED: Påvirket, uden kørekort og med stjålne plader

Natten til lørdag klokken 1.35 blev en bil standset af politiet, da den kom kørende ad Skovbrynet i Næstved. Føreren i bilen havde gasset kraftigt op, da han fik øje på politibilen, men han blev altså kort efter stoppet. I bilen sad en 35-årig mand uden fast bopæl – og uden førerret. Til gængæld blev han testet positiv for hash og amfetamin, og som prikken over i'et var bilen udstyret med stjålne nummerplader. Den 35-årige blev sigtet for hele molevitten.

 

RØDBYHAVN: Mand varetægtsfængslet

Natten til fredag klokken 3.15 blev en udenlandsk mand standset, da han kom kørende i lastbil fra færgen i indrejsefeltet i Rødbyhavn. Manden var på vej til Sverige, men det viste sig, at han havde indrejseforbud i Danmark, og derfor blev han anholdt og sigtet efter udlændingeloven. Han blev senere varetægtsfængslet og dømt til et år og tre måneders fængsel.

 

 

NÆSTVED: Pas på, hvor du parkerer

Sneen kaldte lørdag på kælketure og sneboldskamp, og mange var da også draget ud til en af de kendte kælkebakker i udkanten af Næstved, Fårebakkerne. Vejen – Fladsågårdsvej – er imidlertid kun en ganske smal vej, og en politipatrulje, der kørte forbi, kunne konstatere, at bilerne var parkeret på en måde, så det var svært at passere, endsige mødes. Derfor blev der sidst på eftermiddagen sendt endnu en politipatrulje forbi, og der blev uddelt en stribe p-afgifter til de bilister, der havde parkeret ulovligt.

 

MARIBO: Høj musik – anlægget blev inddraget

Søndag eftermiddag fik politiet en anmeldelse om, at der var høj musik fra en lejlighed i Maribo. Beboeren nægtede at lukke op, og musikken bragede stadig løs. En tilkaldt låsesmed nåede ikke at komme i aktion, for pludselig blev døren åbnet. Beboeren var en 62-årig mand og for at få ro på stedet, blev hans musikanlæg taget i bevaring. Den 62-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og han kan nu vente en bøde på 1.000 kroner og skal hente sit musikanlæg på politistationen i Nykøbing.l

 

NORDFALSTER: Fire mand og et billardbord

Politiet fik søndag eftermiddag en anmeldelse om, at fire mænd spillede billard på et værtshus på Nordfalster. En politipatrulje kunne konstatere, at værtshuset var lukket, men at der ganske rigtigt blev spillet billard i et baglokale. De fire mænd blev sendt væk fra stedet, og ejeren af værtshuset blev sigtet for ikke at overholde reglerne i bekendtgørelse om forsamlingsforbud.

 

SLAGELSE: Havde hash i lommen

Politiet var i anden anledning på en adresse i Slagelse, og her blev en 29-årig mand visiteret. Det viste sig, han havde 1,4 gram hash i lommen, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

SØLLESTED: Kørte galt i stjålet bil – uden kørekort

Mandag klokken 1.50 blev politiet kaldt til Gurrebyvej lidt uden for Søllested, hvor en bilist i det glatte føre var kørt ind i en stor sten. Det var en 20-årig mand fra Torrig. Han kom ikke noget til ved uheldet, men det viste sig, at han ikke havde noget kørekort, og at han heller ikke havde fået bilejerens tilladelse til at tage bilen. Den 20-årige blev herefter sigtet for tyveri af bilen og for kørsel uden førerret.

 

 

INDBRUD

Politiet har i den forgangne weekend modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Korsør Musholmvej Hus Lørdag kl. 10.30 – 21.00 Kontanter og parfumer
Korsør Sylowsvej Båd Lørdag d. 30/1-21 kl. 16.00 – lørdag d. 6/2-21 kl. 15.00 Gummibåd, GPS-udstyr, VHF-radio, div. vindinstrumenter, vandvarmer og en påhængsmotor.
Korsør Revvej Lejl. Lørdag kl. 15.40 Intet stjålet
Lundby Svinøvej Hus Lørdag kl. 12.11 Værktøj, fladskærm og en iPad
Maribo Gl. Anderstrupvej Hus Lørdag kl. 12.00 – 17.15 Parfumer og kontanter
Slagelse Rønnevænget Hus Lørdag kl. 16.00 – søndag kl. 09.00 Gulvsliber, støvsuger, affugter og 50 m zink tagrender.
Slagelse Rønnevænget Hus Søndag kl. 14.00 – mandag kl. 07.00 Hvidvare, køkkenskabe, affugter og en industristøvsuger.
Stokkemarke Keldernæsvej Hus Søndag d. 3/1-21 kl. 16.00 – onsdag d. 3/2-21 kl. 15.00 Endnu ikke opgjort

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I weekenden har politiet haft en enkelt færdselskontrol:

 

By Vej Tidspunkt
Haslev - Fredag kl. 10.00 – 11.30 1 blev sigtet for at bruge håndholdt mobiltelefon under kørsel og 1 sigtelse vedrørende sne på forruden

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne weekend haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Haslev Karisevej Søndag kl. 11.44 – 13.44 ATK 125 4 70 km/t 98 km/t 2 klip
Haslev Køgevej Søndag kl. 08.42 – 11.13 ATK 237 20 60 km/t 94 km/t 3 klip
Horbelev Særslevvej, Særslev Lørdag kl. 14.11 – 16.00 ATK – bestilt færdselskontrol 49 - 80 km/t - -
Horbelev Nykøbingvej Lørdag kl. 16.36 – 20.00 ATK 92 10 60 km/t 86 km/t 2 klip
Karise Køgevej Lørdag kl. 11.12 – 13.42 ATK 308 34 50 km/t 84 km/t 1 klip
Korsør Vestmotorvejen Fredag kl. 05.40 -11.30 ATK 2924 192 90 km/t 141 km/t 9 klip
Nykøbing F Stubbekøbingvej, Systofte Skovby Fredag kl. 07.45 – 14.00 ATK bestilt færdselskontrol 699 7 60 km/t 78 km/t -
Næstved Østre Ringvej Søndag kl. 14.48 – 19.15 ATK 1037 1 60 km/t 71 km/t -
Stensved Vordingborgvej Fredag kl. 18.03 – 20.23 ATK 197 73 50 km/t 88 km/t 16 klip
Vordingborg Næstvedvej Fredag kl. 14.24 – 17.00 ATK 539 77 60 km/t 98 km/t 11 klip
Vordingborg Orevej Lørdag kl. 07.49 – 10.00 ATK – bestilt færdselskontrol 98 3 50 km/t 63 km/t -

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I weekenden har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Lundby Næstvedvej Søndag kl. 03.29 27-årig mand fra Korsør Narkokørsel. Den 27-årige havde 0,4 gram hash på sig og blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer
Nykøbing F Finsensgade Søndag kl. 02.00 19-årig mand fra Nykøbing F Spirituskørsel
Næstved Skovbrynet Lørdag kl. 01.35 35-årig mand uden fast bopæl Narkokørsel
Præstø Næstvedvej Søndag kl. 02.15 21-årig kvinde fra Præstø Narkokørsel
Præstø Hovedvejen Søndag kl. 16.30 24-årig mand uden fast bopæl Narkokørsel
Sorø Fægangen Søndag kl. 16.56 28-årig mand fra Sorø Narkokørsel. Den 18-årige havde 0,4 gram skunk på sig og blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler