Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Slagelse - onsdag den 10. februar

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Slagelse er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Fire biler beslaglagt

Tirsdag blev ikke mindre end fire biler beslaglagt, efter at bilisterne var blevet sigtet for at køre uden kørekort. Den første blev standset på Ny Næstvedvej ved Rønnede klokken 15.40. Det var en 54-årig mand fra Maribo, som blev sigtet for kørsel uden førerret. Han var flere gange tidligere sigtet for at køre uden kørekort.

Klokken 16.09 standsede politiet en 22-årig mand fra Holeby på Brovejen i Vordingborg. Han havde heller ikke noget kørekort, og da det var tredje gang inden for tre år, han blev sigtet for kørsel uden førerret, blev også hans bil beslaglagt.

En 32-årig mand fra Lundby blev tjekket klokken 16.35 på Sydmotorvejen ved Piberhus. Han var frakendt kørekortet og havde ikke generhvervet det, så han blev også sigtet for kørsel uden førerret, og hans bil blev beslaglagt.

Klokken 18.40 var det en 42-årig mand fra Stubbekøbing, der blev standset af politiet på Sydmotorvejen ved tankanlægget ved Tappernøje. Det var tredje gang inden for tre år, at han blev sigtet for kørsel uden førerret, så også hans bil blev beslaglagt.

 

SLAGELSE: Stjal shots i Lidl

Tirsdag klokken 13.15 fik politiet en anmeldelse om, at en mand havde stoppet seks små flasker shots i lommen, da han var i Lidl på Sorøvej i Slagelse. Politiet fandt kort efter anmeldelsen frem til den pågældende. Det var en 35-årig mand uden fast bopæl, og han blev sigtet for butikstyveri.

 

NÆSTVED: Havde hash

Efter flere anmeldelser om utryghedsskabende handel med stoffer var lokalpolitiet tirsdag mellem klokken 18.27 og 19.40 i boligområdet Østre Ringvej i nærheden af vandtårnet. Her traf politibetjentene en 29-årig mand, som viste sig at have otte klumper hash a 1,3 gram, og da betjentene undersøgte hans lejlighed, fandt de endnu en klump hash på 1,3 gram. Den 29-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

HERLUFMAGLE: 84-årig kvinde mistede livet i brand

Brandvæsen og politi fik tirsdag klokken 19.35 en anmeldelse fra forbipasserende om, at der var udbrudt brand i et rækkehus på Irisvænget i Herlufmagle. Boligen blev kraftigt skadet af branden, og en kvinde, der kort efter blev identificeret som den 84-årige beboer, mistede livet. Det er endnu ikke fastslået, hvordan branden er opstået, men politiets teknikere skal nu undersøge rækkehuset.

 

NÆSTVED: En sigtet for at lave udskridninger

I den seneste tid har politiet fået en række henvendelser om, at der bliver kørt ræs på en p-plads på Gardehusarvej i Næstved, og derfor har der regelmæssigt været en patrulje fra lokalpolitiet forbi stedet. Således også tirsdag aften, hvor der var en række unge mennesker samlet. En 21-årig mand lavede udskridninger med en traktor, og han blev derfor sigtet for at overtræde færdselslovens bestemmelser om agtpågivenhed. Politiet undersøger nu, om der kan være tale om andre lovovertrædelser, når der er tale om en uindregistreret traktor.

 

HASLEV: 19-årig anholdt efter stribe af hærværk

Tirsdag klokken 23.52 fik politiet en anmeldelse om, at en bil, som holdt parkeret i Skolegade i Haslev, havde været udsat for hærværk. Der var smadret en siderude i bilen, og to andre biler, der holdt samme sted, havde også fået smadret ruder. Politiet kunne bogstavelig talt følge bilspor i sneen, og det ledte betjentene til Hørvænget, hvor tre biler også havde fået smadret en siderude. Det samme var tilfældet på Hvedevænget på Lysholm Alle, og sporene i sneen endte i et villakvarter. Her anholdt politiet klokken 3.26 en 19-årig mand, som blev sigtet for hærværk. Han blev taget med til politistationen i Næstved og skal nu afhøres om nattens tildragelser.

 

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Nykøbing Nr. Boulevard Lejlighed Tirsdag klokken 14.15 Kontanter
Næstved Kattebjerg Lejlighed Tirsdag klokken 20.40-21.40 En sort jakke og en sort håndtaske med personlige papirer
Ruds-Vedby Møllemarksvej Hus Mandag klokken 17.00 – tirsdag klokken 16.15 Værktøj
Skælskør Ved Fjorden Hus Torsdag klokken 10.00-15.45 Ikke umiddelbart stjålet noget

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Haslev Køgevej ved Johansgade Tirsdag klokken 11.16-13.4 ATK 214 17 50 km/t 77 km/t Tre klip
Næstved Vordingborgvej ved Depotvej Tirsdag klokken 8.18-9.48 ATK 202 2 70 km/t 86 km/t -
Sorø Vestmotorvejen Tirsdag klokken 7.25-13.31 ATK 5164 13 - 164 km/t -

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Rønnede Sydmotorvejen Tirsdag klokken 15.01-19.30 Otte køretøjer blev standset og kontrolleret: Tre blev sigtet for kørsel uden førerret, og de fik alle tre beslaglagt bilen
Rønnede Vordingborgvej Tirsdag klokken 16.15-16.35 En blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Vordingborg Brovejen Tirsdag klokken 15.54 18-årig mand fra Tappernøje Narkokørsel
Næstved Herlufsholm Alle Tirsdag klokken 21.40 21-årig mand fra Næstved Narkokørsel. Desuden havde en 21-årig mand fra Næstved, der var passager i bilen, en joint, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler