Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Slagelse - onsdag den 20. januar

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Slagelse er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

FLERE SIGTET FOR OVERTRÆDELSE AF CORONA-RESTRIKTIONERNE

Tirsdag fik politiet flere anmeldelser om, at ikke alle overholdt bestemmelserne om at holde lukket. En frisør i Vordingborg Kommune og en frisør i Slagelse Kommune blev sigtet for at overtræde bekendtgørelsen om forsamlingsforbud, da der var personer til stede i lokalerne, som ikke havde arbejdsmæssig tilknytning til stedet.

Der indløb også en anmeldelse om, at to massageklinikker i Sorø Kommune havde åbent, og to kvinder blev også sigtet for at overtræde corona-restriktionerne.

 

NÆSTVED: Optog retsmøde på telefonen

Politiet fik tirsdag klokken 12.49 en anmeldelse fra retten i Næstved, hvor en retsbetjent havde set, at en tilhører til et retsmøde lavede optagelser af mødet på sin mobiltelefon. Det var en 39-årig kvinde fra Sorø, og hun blev sigtet for overtrædelse af retsplejeloven. Hendes telefon blev beslaglagt og skal nu undersøges af politiets teknikere.

Retsplejelovens § 32, stk. 1: Det er forbudt under retsmøder at optage eller transmittere billeder og lyd, medmindre retten undtagelsesvis tillader dette […]

Overtrædelsen straffes med en bøde.

 

VORDINGBORG: Narkobilist standset – passager havde stoffer

Efter en anmeldelse fra et vidne om, at nogle unge sad og røg hash i Vordingborg, rykkede en politipatrulje ud. Kort efter – klokken 16.14 standsede politiet en bil på Københavnsvej, og føreren, som var en 18-årig mand fra Lundby, blev sigtet for at køre i påvirket tilstand. En narkometertest gav udslag for cannabis, og derefter måtte den 18-årige afgive en blodprøve. En 17-årig fyr fra Præstø, som var passager i bilen, viste sig at 0,5 gram kokain, tre gram hash og 10 gram pot på sig, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

NÆSTVED: 17-årig sigtet for hærværk

Tirsdag klokken 16.20 fik politiet en anmeldelse om, at en mand netop havde smadret en rude i et busskur på Banegårdspladsen i Næstved. Det var en 17-årig fyr fra Herlev, der havde smadret ruden med en nødhammer, og han blev derfor sigtet for hærværk.

 

KORSØR: Politiet undersøger knivstikkeri

Politiet blev tirsdag klokken 16.43 kaldt til Thiesens Alle i Korsør, hvor en mand havde været udsat for vold. To mænd havde overfaldet ham med flere slag med et baseballbat, og han var stukket med en kniv flere steder på kroppen. Området omkring Thiesens Alle og Elme Alle blev afspærret, mens politiet undersøgte området, blandt andet ved hjælp af politihunde. Den forurettede blev kørt til behandling på sygehuset, og hans tilstand betegnes som stabil. Politiet efterforsker sagen som kvalificeret vold, men

baggrunden for overfaldet er endnu ikke klarlagt. De foreløbige undersøgelser peger dog på, at gerningsmændene var kendt af den tilskadekomne.

 

NÆSTVED: To anholdt efter vold

Tirsdag klokken 19.01 fik politiet en anmeldelse om, at en 26-årig mand netop var blevet overfaldet i Birkehegnet i Næstved, hvor han var blevet slået med et baseballbat. Overfaldet var tilsyneladende en udløber af en strid om et pengespørgsmål. Den 26-årige blev kørt til behandling på sygehuset, og vidneforklaringer i løbet af aftenen pegede i retning af flere gerningsmænd, og politiet kunne senere på natten anholde to mænd: En 35-årig mand blev anholdt klokken 1.08, og en 28-årig mand blev anholdt klokken 2.20. De er begge fra Næstved og er nu sigtet for kvalificeret vold, og en 28-årige er også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, fordi han havde 3,4 gram kokain på sig ved anholdelsen. De er fortsat anholdt, og det forventes, at de fremstilles i grundlovsforhør senere onsdag.

 

NYKØBING: Uden kørekort på Engboulevarden

Tirsdag mellem klokken 19.15 og 20.15 havde politiet en færdselskontrol ved Cementen i Nykøbing. Seks køretøjer blev standset og kontrolleret, og en enkelt, som kom ind på pladsen med hjulspin, viste sig slet ikke at have kørekort. Det var en 21-årig mand fra Østlolland, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret og for generende kørsel. Ejeren af den bil, han kørte i – en 18-årig mand – blev sigtet for at have overladt bilen til en person, der ikke havde kørekort.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Haslev Teglværksvej Hus Fredag kl. 14.00 – tirsdag kl. 12.45 Computer, armbåndsure og smykker
Lundby Højdevej Hus Tirsdag kl. 16.30 – 19.30 Endnu ikke opgjort
Næstved Fensmarksvej Hus Tirsdag kl. 08.00 – 21.30 Et pas, parfume, armbåndsure, en servietring, smykker og et par briller
Næstved Dyrnæsvej Hus Tirsdag kl. 14.30 – 18.15 Endnu ikke opgjort
Vesterborg Rosningvej Landejendom Torsdag kl. 16.00 – fredag kl. 12.00 Intet stjålet

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft en enkelt færdselskontrol:

 

By Vej Tidspunkt
Faxe - Tirsdag kl. 12.00 – 15.00 2 sigtet for brug af håndholdt mobiltelefon.
Nykøbing Falster Engboulevarden Tirsdag kl. 19.15 – 20.15 6 køretøjer kontrolleret, 1 sigtet for unødig støj ved at lave hjulspin på vej ind på pladsen, vedkommende havde derudover ikke gyldig førerret til Kategori B. Ejeren af bilen sigtet for at overlade køretøjet til en person der ikke har kørekort.
Nørre Alslev - Tirsdag kl. 16.20 – 17.11 5 kontrollerede køretøjer, 1 sigtet for både spirituskørsel og narkokørsel, da han blev alkometertestet til 0,98 promille og narkometertestet positiv for cannabis.

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Munke-Bjergby Kalundborgvej Tirsdag kl. 05.20 – 08.00 ATK 475 8 60 km/t 84 km/t 1 klip
Nykøbing Linde Alle, Ø. Toreby Tirsdag klokken 7.43-10.45 ATK – bestilt færdselskontrol 98 - - - -
Nykøbing Sundby Alle, Sundby Tirsdag klokken 11.15-14.00 ATK – bestilt færdselskontrol 65 4 50 km/t 77 km/t Et klip
Slagelse Vestre Ringgade Tirsdag kl. 08.44 – 11.45 ATK 472 11 50 km/t 68 km/t -

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Nørre Alslev Præstevænget Tirsdag kl. 17.11 48-årig mand fra Nørre Alslev Narko- og spirituskørsel
Vordingborg Københavnsvej Tirsdag kl. 16.14 18-årig mand fra Lundby Narkokørsel

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler