Sygeplejerske til intensivt afsnit SL3, Psykiatrisygehuset i Slagelse

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du sygeplejerske og interesseret i at arbejde i akut psykiatri? Så er du måske lige den vi mangler i vores fantastiske SL3 team!

SL3 er et intensivt afsnit, hvor humor, selvindsigt, ærlighed, mærkbar tilstedeværelse og hjerterum, er dét vi primært behandler hinanden og vores patienter med.

Vi er et tværfagligt team, som tror på at vores forskellighed gør os stærkere.

Vi er et stort team som ikke blot trives på arbejdspladsen, men vi ynder også at være sociale parallelt med arbejdet. Vi gør en dyd ud af at socialisere både elever og studerende ind i gruppen – derfor er der også mange der forbliver i afsnittet som timeafløsere efter endt praktikforløb.

Vi gør meget ud af ligeværd blandt de forskellige faggrupper – hvilket skaber en god dynamik blandt kollegaerne med positivt afsæt i patientplejen.

Som ansat på Sl3 er der ligeledes stor mulighed for løbende at dygtiggøre sig. Der er mulighed for at træne skills i vores skillslab (eks sonde, Im injektion, VR briller mm). Vi har også temadage x flere årligt, løbende psyko fysisk undervisning og mulighed for at specialisere sig dybere andre veje såsom eks NADA uddannelse.

Som sygeplejerske hos os vil der efter optjent erfaring være mulighed for at tage specialuddannelsen i psykiatrisk sygepleje.

Vi arbejder primært i to vagtlag, medmindre man har et andet ønske. Vi forsøger altid at tilpasse arbejdslivet til privatlivet, om ikke andet så står der altid gode kollegaer klar til at hjælpe.

Selve afsnittet har 14 sengepladser og huser patienter fra hele diagnose spektrummet, der alle modtager en individuel tilgang.

Recovery er omdrejningspunktet for vores behandling og vi vægter samarbejde med patientforeninger, kommuner, de øvrige psykiatrier, almen praksis og de somatiske hospitaler højt. Derudover har vi samarbejde med retspsykiatrien, kriminalforsorgen og politiet. Så hvis du interessere dig for det tværfaglige samarbejde, der rækker bredt så får du muligheden hos os!

Vi har brug for en sygeplejerske snarest muligt, der kan arbejde selvstændigt men samtidig er en teamplayer. Du skal ikke nødvendigvis have erfaring, men blot være nysgerrig på os og specialet.

Vi tilbyder

Blandet vagtlag med mulighed for at arbejde hver 3 weekend og en fleksibel vagtplan

  • God introduktion med mentorordning
  • Høj faglighed og engagerede kollegaer
  • Spændende udviklingsmuligheder
  • Høj grad af faglige udfordringer
  • Systematisk psykofysisk træning og supervision
  • Stor selvstændighed og indflydelse på sygeplejen
  • En uforudsigelig hverdag
  • En særdeles engageret tværfaglig personalegruppe

Vi er en personalegruppe der vægter et tæt og godt fællesskab højt! Du vil derfor blive en del af en personalegruppe der tager imod dig med åbne arme – vi har det rigtig sjovt både med hinanden og vores patienter. Vi håber du bliver en del af vores team!

Læs mere om Psykiatrien Region Sjælland på hjemmeside og se mere om dine karrieremuligheder.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Mette Wincentz. Stillingen er på 37 timer, med skiftende vagter og mulighed for at arbejde hver 3. weekend. Hvis du ønsker et lavere timetal, skal du anføre dette i din ansøgning.

Samtaler vil finde sted løbende.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Psykiatrien i Region Sjælland indhenter reference samt straffeattest (§22) ved alle nyansættelser.

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:
Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.

Psykiatrien som arbejdsplads 

I Psykiatrien Region Sjælland kan du gøre en forskel for hele mennesket. Vi skaber håb, vilje og lyst til livet. Du gør en meningsfuld forskel, når du vælger at arbejde i Psykiatrien. Gør karriere i Psykiatrien, hvis du vil redde mere end liv. Se mere på Jobipsykiatrien.dk – og læs om udviklingsmuligheder, karriereveje og alt det andet som er rart at vide, når man søger nyt job.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager psykiatrisk udredning og behandling samt akutforpligtelsen i Region Sjælland.

Vi udvikler og formidler en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere, og vi har en anonym rådgivning, som er åben for alle, der har behov for viden eller sparring om psykisk sygdom. Vi forsker bredt med inddragelse af både patienter og pårørende. Vi ser det som en vigtig opgave at uddanne fremtidens medarbejdere, så vi varetager også en stor uddannelsesopgave.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Slagelse Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6000372

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet