Tag med Preben Kristensen på en helt forunderlig rejse

Foto: Vestsjællands teaterkreds. Preben Kristensen
Profilbillede
Anne Halvorsen Munk

Vestsjællands Teaterkreds præsenterer en af de helt store danske skuespillere og entertainere på Slagelse Teater mandag 4. oktober, nemlig Preben Kristensen. Preben Kristensen er bl.a. kendt som karakterskuespiller, sanger og ikke mindst fra Linie 3. Preben Kristensen er ridder af Dannebrog og har modtaget adskillige hæderspriser for sit virke. Nu besøger han Slagelse med sit helt nye foredrag ’Husk at være glad’.

Biografien ’Husk at være glad’ 

’Husk at være glad’ er også titlen på Preben Kristensens nye bog, som danner baggrund for Preben Kristensens besøg. Kulturjournalist, Danni Travn har hjulpet Preben Kristensen med at sætte ord på den folkekære skuespillers liv og sin kamp for altid at se positivt på tilværelsens muligheder.

Sjældent kig bag kulissen  

I foredraget tager med Preben Kristensen publikum med på opdagelse i hans liv og publikum får et sjældent kig ind bag kulissen hos en af landets mest folkekære underholdere. Hør hvordan arbejderdrengen fra Skive, havnede på de skrå brædder og de bonede gulve. Hvordan man kan være en folkelig komiker den ene aften, højtagtet karakterskuespiller den næste og ikke mindst, hvordan kan man som yderst privat menneske, kan stå i offentlighedens skarpe lys.

En helt forunderlig rejse 

I foredraget fortæller Preben Kristensen i selskab med sin medforfatter Danni Travn levende og tænksomt om sit livs helt forunderlige rejse. Om det kærlige barndomshjems stærke værdier, som bar Preben frem: flid, nysgerrighed og ikke mindst livsglæde. Om fem årtiers dansk underholdning, komplet med sværdslag i kulissen, egen kamp for anerkendelse og ofte morsomme møder med nogle af landets største ikoner.

Kort sagt et varmt foredrag fra et menneske, der minder os om at se livet i lyse nuancer. 

Billetter 

Foredraget ’Husk at være glad’ kan opleves på Slagelse Teater mandag 4. oktober 2021 kl. 19.30. Billetter kan købes på teaterkreds.dk eller via Teaterkontoret.

Kilde: Vestsjællands Teaterkreds
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.