Tryghed og vejledning: Rådhusapoteket i Slagelse byder velkommen

Profilbillede
dato

Om du kommer med din recept, har brug for en ny ansigtscreme eller skal have vejledning til, hvilke vitaminer, der er gode for dig, så kan du altid regne med at blive taget hånd om hos det lokale apotek Rådhusapoteket i Slagelse. 

Dette er ikke bare en station for afhentning af din medicin og andre relevante produkter, men en destination, hvor du får den faglige rådgivning og forståelse, som netop du har brug for i den situation, som du står i.

God service, faglighed og menneskelig indsigt er nøgleord

Der er ingen tvivl om, at Rådhusapoteket i Slagelse ved, hvilket værdigrundlag, der danner rammen for det lokalt forankrede apotek:

“Vi går op i vores faglighed, vores service, og vi har lokalt kendskab, et venligt personale, og så har vi en budservice, og med det mener jeg, at vi leverer til borgere ude i byen,” fortæller Hanne Thomassen, der er souschef og har arbejdet i apoteket i snart 20 år.

Rådhusapoteket i Slagelse går op i, at de borgere, der er bosat i Slagelse, altid har et sted, hvor de kan komme og føle, at der bliver taget hånd om deres problematikker. Derfor vil du altid møde et personale, der ikke bare er faguddannet, men også ønsker at yde den bedste service for dig. 

Dette afspejles også i den respektive budservice, som Hanne fortæller om, hvor man kan få sin medicin leveret lige til døren. På den måde er du, som borger i Slagelse, altid sikret, at du kan få den nødvendige medicin. 

                                                                                 Foto: På Rådhusapoteket i Slagelse kan du få den rette hjælp og vejledning

Hertil tilbyder apoteket også influenzavaccination, så du har de bedste forudsætninger for at komme gennem eventuelle sæsoner med sygdom.

Der er, hos apoteket, altid tid til et dybdegående rådgivning, der specifikt henvender sig til dig - og denne rådgivning vil altid basere sig på en skarp faglig viden og erfaring.

I overensstemmelse med det veletablerede værdigrundlag, har Rådhusapoteket i Slagelse også valgt at have fordelagtige åbningstider. Åbningstiderne er:

  • Alle hverdage fra 08.00 til 19.00
  • Lørdage fra 08.00 til 13.30 og igen fra 16.00 til 18.00
  • Søn- og helligdage fra 10.00 til 13.00

Så der er altså rig mulighed for at komme og få den hjælp, du har brug for. 

En forankret del af det lokale liv

Rådhusapoteket i Slagelse bidrager til det lokale liv, da de altid står klar med deres faglige ekspertise og menneskelige indsigt, hvad end det er i selve apoteket eller derhjemme, og som Hanne understreger så kender de byen.

                                     Foto: Teamet på Rådhusapoteket i Slagelse står klar til at hjælpe

Hertil bidrager apoteket også yderligere med støtte til lokalsamfundet via sponsorater:

“Vi er ikke blege for at støtte en god sag, så vi har sponsorater til diverse patientforeninger og for eksempel svømmeklubben,” fortæller Hanne. 

Drømmen for Slagelse er i samme forbindelse også, at det lokale erhvervsliv fortsat blomstrer:

“Vi drømmer om, at folk vil handle lokalt, for vi kan godt se, her under corona, at det har været en udfordring, at folk handler på nettet,” forklarer Hanne. 

Rådhusapoteket i Slagelse er altså ikke bare et apotek, men et sted, der altid søger at komme så tæt på det lokale liv, som muligt - og hertil yde den bedste service for dig. 

Hvis du ønsker at læse mere om apoteket, kan du klikke dig ind på deres hjemmeside her og deres Facebook her

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Hanne Thomassen // Rådhusapoteket Slagelse