Tyveri og anholdelser ved dagligvareforretning i Lundby

dato

Søndag eftermiddag modtog politiet en anmeldelse om, at to mænd havde forceret et hegn til en dagligvareforretning ved Lundby. De to mænd stak af til fods med en plæneklipper og en vertikalskærer, men blev kort efter konfronteret af et vidne, som havde fulgt efter dem.

Mændene smed tyvekosterne fra sig og løb hen til en bil, der holdt parkeret i nærheden. En mand sprang ud fra den parkerede bil og løb ind i siden på vidnets bil, hvilket resulterede i, at vidnet kom til skade med sin ankel.

Politiet ankom kort efter til stedet og sigtede de to mænd for tyveri. Den 26-årige mand fra Næstved blev kørt til behandling på sygehuset, mens den 22-årige mand fra Slagelse blev anholdt klokken 17.30 og taget med til afhøring på politistationen. Den 22-årige havde 0,5 gram kokain på sig og blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

På bagsædet af den parkerede bil fandt betjentene en 29-årig mand uden fast bopæl, som snorksov. Den 29-årige mand havde 0,5 gram kokain og en låsbar foldekniv på sig. Han blev anholdt klokken 17.30 og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og knivloven.

Begge de anholdte blev løsladt igen senere søndag aften.

Kilde: Politiets Døgnrapport