ZBC søger èn ny rengøringsassistent i Slagelse pr. 1 juni 2024

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

 

Vi ved, at et godt lærings- og studiemiljø er afgørende for en god uddannelse. Derfor stiller vi høje krav til vores servicepersonale, som udfører arbejdet i tæt samarbejde med vores skolepraktik for ZBC’s serviceassistentuddannelse.

 

Vi tilbyder et positivt arbejdsmiljø, der i høj grad er præget af tillid, fleksibilitet og godt kollegialt samarbejde. Du vil blive en del af et engageret team, som er indstillet på at give dig opbakning og medspil.

 

Vi søger en rengøringsassistent, der

  • Har erfaring med rengøring – specielt skolerengøring
  • Er stabil, fleksibel og kan arbejde selvstændigt og i teams
  • Er serviceorienteret
  • Kan tale, læse og forstå dansk
  • EDB på brugerniveau
  • Har erfaring med maskinkørsel men ikke et krav

ZBC er en uddannelsesinstitution, og det vil være muligt/naturligt med efter – og videreuddannelse inden for rengøringsfaget.

 

Ansættelse
Der er tale om èn stilling på 34 timer pr. uge, primært på Valbyvej 69 C, 4200 Slagelse hvor der er daglig mødetid fra kl. 05:00.

 

Vi ser frem til at byde dig velkommen i Slagelse senest den 1. juni 2024.

 

Ansættelsen finder sted i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten samt organisationsaftale for rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F).

 

Ansættelsesområdet er ZBC, og du vil som udgangspunkt have tjenestested i Slagelse.

  

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

 

Ansøgning
Er ovenstående job noget for dig? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt evt. relevante uddannelsesbeviser.  Der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget.

 

Vi skal have din ansøgning senest d. 2. maj 2024.

Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt uge 20.

 

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Ved ansættelse lægger vi alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Lisa Ottesen, Rengøringsleder på tlf.: 31935748
 

 

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 9 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

 

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

 

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i undervisningen og i driften af ZBC.  Når vi sætter fokus på verdensmålene, lærer vores elever og kursister om globalt medborgerskab og bæredygtig udvikling. Områder, der kommer til at definere fremtidens arbejdsmarked og medarbejdere.

  

ZBC 
Vær med. Verden er til at forandre. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Slagelse Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Slagelse Valbyvej, Valbyvej, 4200 Slagelse

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6029188

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet