Drømmer du om at mestre kunsten at lave napolitansk pizza? Så er dette kursus noget for dig. På Antvorskov Skole vil deltagerne få mulighed for at lære alt om pizzadej, fra basis til mere avancerede fordeje som poolish og biga.
Teori og praksis hånd i håndHver kursusgang byder på en kombination af teori og praktisk eksperimentering. Deltagerne vil få mulighed for at eksperimentere med egne idéer, inden pizzaerne bages ved over 300° C på bagestål. Kurset vil også dække kunsten at lave en simpel, men aromatisk tomatsauce, samt give tips til, hvordan man kan opnå lignende resultater hjemme i køkkenet.
Lær at imponere i dit eget køkkenKurset er skræddersyet til dem, der ønsker at lære at lave fantastisk pizza i eget køkken. Deltagerne vil lære at lave en god pizzadej, forme en flot rund pizzabund med luftig og sprød kant, få pizzaen ind i ovnen uden bagepapir og overflødigt mel, og bage pizzaen perfekt. Derudover vil der være fokus på forskellige toppings, sammensætning og mængder.
Praktiske detaljerKurset koster 755 kr., og der påregnes yderligere udgifter på ca. 250 kr. til råvarer, som betales til underviseren. Tilmelding er nødvendig og kan ske via FOF Syd- og Vestsjællands hjemmeside. Kurset er åbent for alle og finder sted på Antvorskov Skole, Sejerøvej 1, 4200 Slagelse.
Detaljer om arrangementet:
Dato: Mandag 27. januar 2025
Tidspunkt: Kl. 17:30
Sted: Antvorskov Skole, Sejerøvej 1, 4200 Slagelse
Entré: 755 kr.
Arrangør: FOF Syd- og Vestsjælland
Målgruppe: Alle
Tilmelding: Nødvendig via FOF Syd- og Vestsjællands hjemmeside
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her