Så er der nyt fra Café Tidslös
Så er der kommet Friske råvarer hjem, som skal bruges til en helt speciel aften.
Vores gæster ønskede en private dinning til en udsøgt champange aften derhjemme, som vi har fået lov til at lave en menu til.
Vores super dygtige kok Frederik har på kort varsel lavet en masse oplæg , hvor man selv kunne strikke menuen sammen udefra de valg han har givet.
Snack.
ARANCINI på Frølår, persille & Vesterhavsost.
Leche de tigre – Chili - Agurk – Forårsløg - Koriander - Rødløg - Sesam.
Tangtapioka med østersmayo.
kaviar Serveres med øko creme fraiche, sprødt kyllinge skind, syltet rødløg og urter
Forret.
Grillet jomfruhummer med urter og ærter
Citron rimet kammusling med jordbær, syrligt æble, selleri creme og peberrod
Kalvetatar rørt med trøffelolie, estragon mayo ,syltet rødløg og pesto.
Smør stegt brioche brød med majs og kantareller a la creme.
Hovedret.
Brasseret grisekæber, gulebeder, grønkål, kartoffelkompot og rødvinsauce.
Skindstegt Sandart med Sæsonens Grønt, Muslingesauce & Friske Krydderurter.
Grillet oksemørbrad med sæsonens grønt, Karl Johan og Sauce bordelaise.
BØF BEARNAISE med sæsonens grønt.
Dessert.
Tarte tatin med pære og stjerneanis.
Æblesorbet med timianmousse og saltet karamel.
Pavlova med myntecreme og hindbær
Champagnedessert i flere lag.
Har du også et ønske om et speciel aften der skal piftes op med lækker mad ud af huset eller nydes heroppe på resturanten, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende samtale.
Vi tilbyder også at du kan få kokken med hjem og få en helt speciel private dinning.
Til større selskaber kan du også få tjenere, bartendere med ud.
Vores gæster ønskede en private dinning til en udsøgt champange aften derhjemme, som vi har fået lov til at lave en menu til.
Vores super dygtige kok Frederik har på kort varsel lavet en masse oplæg , hvor man selv kunne strikke menuen sammen udefra de valg han har givet.
Snack.
ARANCINI på Frølår, persille & Vesterhavsost.
Leche de tigre – Chili - Agurk – Forårsløg - Koriander - Rødløg - Sesam.
Tangtapioka med østersmayo.
kaviar Serveres med øko creme fraiche, sprødt kyllinge skind, syltet rødløg og urter
Forret.
Grillet jomfruhummer med urter og ærter
Citron rimet kammusling med jordbær, syrligt æble, selleri creme og peberrod
Kalvetatar rørt med trøffelolie, estragon mayo ,syltet rødløg og pesto.
Smør stegt brioche brød med majs og kantareller a la creme.
Hovedret.
Brasseret grisekæber, gulebeder, grønkål, kartoffelkompot og rødvinsauce.
Skindstegt Sandart med Sæsonens Grønt, Muslingesauce & Friske Krydderurter.
Grillet oksemørbrad med sæsonens grønt, Karl Johan og Sauce bordelaise.
BØF BEARNAISE med sæsonens grønt.
Dessert.
Tarte tatin med pære og stjerneanis.
Æblesorbet med timianmousse og saltet karamel.
Pavlova med myntecreme og hindbær
Champagnedessert i flere lag.
Har du også et ønske om et speciel aften der skal piftes op med lækker mad ud af huset eller nydes heroppe på resturanten, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende samtale.
Vi tilbyder også at du kan få kokken med hjem og få en helt speciel private dinning.
Til større selskaber kan du også få tjenere, bartendere med ud.
Café Tidslös er kommerciel partner med VORES Slagelse og oplysningerne er hentet fra deres Facebookside. Støt lokalt og giv en tommel op på deres side.
Se mere om Café Tidslös’ på deres hjemmeside.