Det er nok lovligt, men moralen er ikke på plads

dato

Læserbidrag af: Kurt A. Nissen

Danske Regioner og Foreningen af Danske Fysioterapeuter har indgået en rimelig god aftale om Vederlagsfri fysioterapi behandling til folk med kroniske lidelser, herunder Leddegigt folk bliver ikke helbredt men dagligdagen bliver lettere med mindre smerter – det er også aftalt at det helst skal være holdtræning for det er billigere en personlig træning.

Det er også aftalt at Fysioterapeuterne kan stoppe behandlingen sidst på året hvis ”kvoten” er nået og det selv om kommunen stadigvæk godt kan betale.

Dette har betydet at mange træningscenter har stoppet træningen de sidste 14 dage i december og tilbudt at folk selv kunne betale, dette efter opfordring fra Foreningen af Danske Fysioterapeuter – kommunerne og regionerne har stiltiende tilsluttet sig dette.

Også i Slagelse Fys er behandling blevet stoppet i December og først genoptaget i 2023

I 2023 bliver det måske hele december måned eller mere hvor den vederlagsfrie behandling bliver stoppet

Regering og Folketing må handle i denne sag, så dem der er godkendt til vederlagsfri Fys behandling også kan få det hele året – deres smerter har de jo 24/7

”Jeg må jo heller ikke stoppe med at betale mine regninger i december”

Min interesse i denne sag social og generelt, men også fordi min kone og datter begge har Leddegigt og har brug for den vederlagsfrie behandling, da de begge er pensionister og godkendt til behandlingen.

Jeg selv betaler af egen lomme da jeg heldigvis har det bedre, men min KOL og slidgigt har også gavn af den rigtige træning, også fordi jeg er blevet 76 år og gerne vil have et rimeligt liv i rigtig mange år med min familie.

Kurt A. Nissen
Landsgravvej 66, 4200 Slagelse
Kurt.nissen@outlook.dk
tlf. 23744821

Kilde: Kurt A. Nissen