Forældre øremærker børnepengene: Det er blevet stor shoppedag i Slagelse

Foto: PR.
dato

Den dag, hvor børnepengene tikker ind, fordobles salget hos Børneloppen i Slagelse. Her oplever man, at forældre i stigende grad øremærker børnepengene til bestemte indkøb til deres børn. 

Den 19. april bliver der særligt travlt i Børneloppen i Slagelse. Det er nemlig den dag, hvor børnepengene ryger ind på kontoen, og det giver omtrent en fordobling af salget i forhold til en normal lønningsdag i den lokale Børneloppen. 

– Forældrene i dag ved lige præcis, hvad børnepengene skal bruges til og tager derfor på shoppetur, lige så snart pengene kommer. Det falder i januar, april, juli og oktober, så det passer jo også med, at der skal skaffes nyt tøj til den kommende årstid. Nu her er det nok vindjakker, regntøj, gummistøvler eller en klapvogn til sommerens ture, som er i høj kurs, siger Trine Dyrlund, der er indehaver af Børneloppen i Slagelse.

Børnepengene kommer fire gange årligt omkring den 20. i henholdsvis januar, april, juli og oktober. Ikke nok med at salget her stiger til omtrent det dobbelte, så har Børneloppen oplevet en stigning på børnepengedagene i 2023 på 39 procent i forhold til 2022.

Bobler, pænt tøj og udvidet åbningstid
Grundet den store shoppetrang har man hos Børneloppen valgt at gøre noget ud af børnepengedagene med udvidet åbningstid og lidt bobler til de shoppende forældre. 

– På en normal dag lukker vi klokken 18, men på de her dage har vi altid Late Night shopping og lukker derfor først klokken 20.30. Det giver selvfølgelig også flere kunder i butikken, og det er rigtig hyggeligt, for vi har mange især mødre, der virkelig nyder at kunne komme på en shoppetur alene og finder den pæne jakke eller læbestiften frem til lejligheden, siger Trine Dyrlund.

Fredag den 19. april holder Børneloppen i Slagelse Late Night Shopping og forlænger åbningstiden til kl. 20.30.

Børneloppen er en landsdækkende kæde af loppesupermarkeder, hvor private kan sælge og købe alt til børn – tøj, legetøj, barnevogne, ventetøj og meget mere. Børneloppen gør det sjovt og overskueligt at shoppe og sælge genbrug til børn. Læs mere på www.boerneloppen.dk

Kilde: Børneloppen