Kom til Vemmelev Second Hand Tøjbazar

Foto: Privat.
dato

Af Heidi Andersen

For 15. år i træk, d. 3. april 2022 kl. 10-14 åbner en af Danmarks største Second Hand Tøjbazar’er igen op med 32 store stande i Vemmelev Hallen, som ligger mellem Korsør og Slagelse. Genbrug er godt for miljøet, kælderrummet og familiens pengepung - og det mærkes tydeligt i antallet besøgende.

2 gange årligt siden 2007 er dørene gået op, og masser af mennesker er strømmet ind til shopping. Genbrug er kommet for at blive, og det mærkes hos Tina og Camilla, der står for koordineringen af Vemmelev Second Hand Tøjbazar. Der sælges selvfølgelig også masser af sko, tasker og smykker. 

Camilla fortæller: "Hvert år bookes standene på få timer. Der er rift om dem, og vi har rigtig mange forespørgsler flere måneder før bookingen af standene går i gang. Køb og salg af genbrugstøj er ikke blevet mindre over årene."

Tina tilføjer: "Vi har fået Heidi Andersen til at hjælpe med at reklamere for bazaren på sociale medier. Besøgende til bazaren kommer primært fra Vestsjælland, men vi har også kunder, der er kørt endnu længere, og laver en god shoppe-tur ud af det.”

Forberedelserne til forårets Second Hand shopping i Vemmelev er i fuld gang. Det, som kendetegner bazaren, er 32 stande, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet og hvor der er stor variation i tøjmærker og dermed priser.

Camilla: ”Hver gang får standholder en e-mail fra os, hvor vi gør meget ud af at fortælle, at standen på tøjet skal være i orden. Vi er ikke et loppemarked, og vores kunder kommer for at shoppe pænt tøj til skabet, og det skal være i god stand. Tilbagemeldingen fra kunderne er også, at dyrt tøj, de ellers ikke ville købe, kan de finde til en rigtig god pris hos os.”

 Tina: ”Samlet set er Second Hand Tøj Bazaren en rigtig god oplevelse for både sælger og kunde. Vores mange sælgere får tømt godt ud i skabene, og vi hører at overskuddet både går til familiens ferie, lidt ekstra til hverdagen eller nyt til garderoben.”

 Bazaren arrangeres i tæt samarbejde med den lokale fodboldklub, som hjælper med opstilling og nedtagning af borde, stole og tøjstativer. Fodboldklubben driver også en café, så det er muligt at få slukket tørsten og få lidt at spise imellem de mange handler.

Se mere på https://www.facebook.com/vemmelevbazar - og tilmeld dig begivenheden.

 Vi glæder os til at åbne dørene d. 3 april kl. 10-14.

Denne artikel er et læserbidrag. Eventuelle holdninger og synspunkter tilhører forfatteren.

Kilde: Heidi Andersen