Fisk er kendt for at være både delikat og sundt, og kurset på Antvorskov Skole vil give deltagerne masser af inspiration til at inkludere fisk i deres madlavning. Udover at lære at udskære og filetere fisk, vil deltagerne også få indsigt i tilberedningstider og tilbehør, der passer perfekt i smag, konsistens og farver.
Udnyt hele fiskenKursisterne vil blive klædt på til at udnytte hele fisken, så den bliver en større og nemmere del af både hverdags- og festmåltider. Retterne vil være tilpasset efter sæsonen, hvilket sikrer, at deltagerne får det bedste ud af råvarerne.
Praktiske oplysningerDer skal påregnes en udgift på ca. 175 kr. til råvarer, som afregnes med underviseren på dagen. Deltagerne skal medbringe drikkevarer til måltidet, viskestykke, karklud, forklæde og beholdere til eventuelle rester. Tilmelding via FOF Syd- og Vestsjællands hjemmeside er nødvendig.
Praktisk Information
Dato: Fredag den 4. april 2025
Tid: Kl. 17:00
Sted: Antvorskov Skole, Sejerøvej 1, 4200 Slagelse
Entré: 325 kr
Arrangør: FOF Syd- og Vestsjælland
Målgruppe: Alle
Tilmelding: Nødvendig via FOF Syd- og Vestsjællands hjemmeside
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her