SSH/SSA i Specialiseret Demens afsnit til Skovvang Plejecenter

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du uddannet social- og sundhedshjælper/-assistent, og kunne du tænke dig at være med til at skabe det bedste sted at bo og arbejde?
Så har vi brug for dig på Skovvang Plejecenter.

Skovvang Plejecenter består af 48 plejeboliger, hvoraf de 16 boliger er skærmede boliger til svært demente. Der hører endvidere 18 centernære boliger til plejecentret.

Som social- og sundhedshjælper/-assistent på Skovvang vil du indgå i den daglige pleje- og opgaveløsning for borgerne, hvor vores kerneopgave er at skabe livskvalitet og et godt hverdagsliv. Som social- og sundhedshjælper vil du skulle have fokus på de servicelovsopgaver der er i afdelingerne, du vil også være en vigtig del af helhedsplejen. Vi bruger kontaktpersons system, og bruger tid på et godt samarbejde med pårørende og øvrige tværfaglige samarbejdspartnere.

Som social- og sundhedsassistent varetager du i samarbejde med øvrige social- og sundhedsassistent, de sygeplejefaglige ydelser, og er med til at løfte den sygeplejefaglige kvalitet. Du indgår derudover på lige vilkår med øvrigt personale i den daglige pleje af borgerne i demensafsnittet.

Vores demens afsnit er specialiseret og med mange forskellige typer diagnoser og adfærd. Stillingen kræver erfaring og gerne specialisering indenfor området, erfaring vil derfor blive vægtet højt i ansøgningskriterierne.

Vi arbejder med pædagogiske handleplaner og har tæt samarbejde med demenskonsulenter. Vi arbejder med borgercentreret omsorg.

Vi mener at vi alle har værdifulde egenskaber at bidrage med, og vi derfor sammen kan skabe en kultur, med værdighed og omsorg for det enkelte menneske. Hvor borgernes behov er pejlemærket for opgaven, og at ligeværdighed og respekt er en af grundstenene i det arbejde vi udfører.

Vi tror på det gode arbejdsliv, med arbejdsglæde og samarbejde, at arbejdsglæde er noget vi skaber i fællesskab og vi sammen tager og har et fælles ansvar for at løfte kerneopgaven og bringe vores borgere i fokus.

Du kan være med til at definere hvor mange timer du ønsker at være ansat på.
Stillingen er med weekendvagt hv. 2. weekend for social- og sundhedshjælper.
Social- og sundhedsassistent kan vælge hver 2. eller hver 4. weekend.

Ansættelse snarest.

Ved spørgsmål
kan du kontakte


Frist
  • 31. december 2023

Vi indkalder løbende til samtale.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Slagelse Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Plejecenter Skovvang, Grønningen, 4200 Slagelse

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5951513

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet