Stil op til Folkeoplysningsudvalget

Nu kan du få indflydelse på foreningslivet ved at stille op til Folkeoplysningsudvalget (Foto: Slagelse Kommune)
Profilbillede

Nu kan du få indflydelse på foreningslivet ved at stille op til Folkeoplysningsudvalget.

Byrådet har besluttet at nedsætte et folkeoplysningsudvalg. Der er valg til udvalget den 31. maj.

Slagelse Kommune etablerer nu et folkeoplysningsudvalg, som i byrådsperioden de næste 3½ år skal repræsentere foreningsområdet i Slagelse Kommune.

"Det betyder, at foreningerne har mulighed for at få større indflydelse og få deres stemme hørt i endnu højere grad. Vi ser frem til samarbejdet med Folkeoplysningsudvalget og til at høre deres input," siger Troels Brandt (B) formand for Kultur-, Fritids- og Turismeudvalget.

Sådan stiller du op til valget
Hvis du har lyst til at stille op til valget, er der frist den 23. maj. Hvis du vil deltage i valget, er der også frist den 23. maj. Det er kun de godkendte folkeoplysende foreninger, der kan opstille og stemme til valget.

Du kan komme med i Folkeoplysningsudvalget, hvis du repræsenterer en forening eller organisation, hvor du er aktivt medlem.

Foreningen eller organisationen skal inden for det seneste år havde lavet folkeoplysende aktiviteter eller have modtaget tilskud eller fået anvist lokaler/baner efter lovens bestemmelser.

Valget til Folkeoplysningsudvalget foregår tirsdag den 31. maj kl. 19.00 på Slagelse Bibliotek, Store sal, Stenstuegade 3, Slagelse, 4200 Slagelse.

Kilde: Slagelse Kommune