Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Nyt fra Slagelse - onsdag den 5. august

dato

Slagelse er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

STOREBÆLT: Kørte over for rødt lys
Politiet fik tirsdag klokken 16.34 en anmeldelse om, at en mand i en udenlandsk bil var blevet set køre over for rødt lys og havde kort efter været tæt på at påkøre en lastbil. Bilen blev standset ved betalingsanlægget på Storebæltsbroen. Her gav en narkometertest et positivt udslag på opiater, og i bilen fandt politiet desuden en pakke morfin. Føreren – som var en 63-årig mand fra udlandet – blev derfor anholdt klokken 17.30 og sigtet for at køre i bil i medicinpåvirket tilstand.

 

NYKØBING FALSTER: Stjal plæneklipper
Tirsdag klokken 10.20 kom to mænd ind i Jem og Fix i Sundby i Nykøbing Falster. De ankom hver for sig, men gik begge ned bagerst i butikken, hvor de ventede på, at en medarbejder skulle gå væk fra kassen. Kort efter forlod de butikken med to vogne, der var fyldt med 15-16 forskellige varer. Blandt andet en plæneklipper, to græstrimmere, to brusearmaturer og en del elværktøj.

Der er et signalement på begge mænd:

  • Den ene mand havde et mellemøstligt udseende, var cirka 30 år, cirka 185 centimeter høj og almindelig af kropsbygning. Han havde sort, kort hår, store øjenbryn og en smule skægstubbe omkring munden og på kinderne. Han var iført en hvid t-shirt med teksten NASA og et billede af en rumraket. Desuden havde han mørke bukser og grå sko på, der havde en hvid bund.
  • Den anden mand havde også et mellemøstligt udseende og var også cirka 30 år. Han var cirka 175 centimeter høj og kraftig af kropsbygning. Han havde fuldskæg og sort, kort hår, der var kortere i siden end på toppen. Han var iført en hvid t-shirt med et rødt NIKE-logo, hvor der nedenunder stod "Just do it" med blå skrift. Han havde desuden mørke bukser på og sorte sko.

Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set de to mænd ved Jem og Fix i Nykøbing Falster tirsdag formiddag. Ring 1-1-4. 

 

SKÆLSKØR: To busser i brand

Politiet fik onsdag klokken 03.29 en anmeldelse om, at der var brand i to busser, der holdt parkeret på busparkeringen på Stationsvej i Skælskør. Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set noget mistænkeligt i området midt på natten. Ring 1-1-4.

 

STOKKEMARKE: Påvirket og uden kørekort på motorcykel

Politiet blev tirsdag klokken 11.58 kaldt ud til Vestre Landevej, hvor en motorcyklist var væltet. Da politiet kom, viste det sig, at føreren – som var en 31-årig mand fra Nykøbing Falster – ikke havde noget kørekort. Han virkede desuden påvirket af både spiritus og euforiserende stoffer, og det viste sig, at han også havde 0,2 gram amfetamin på sig. Han blev derfor sigtet for både spirituskørsel, narkotikakørsel, kørsel uden føreret og for at overtræde lov om euforiserende stoffer.

 

HASLEV: Spøgelsesbilist blev varetægtsfængslet

Den 37-årige mand fra Haslev, der mandag klokken 19.13 valgte at køre imod færdselsretningen på motorvejen ved Haslev, blev i går varetægtsfængslet frem til den 19. august. Et vidne havde set, at bilen var kørt ind i nødsporet, hvor den kort efter havde lavet en u-vending, så den kom til at køre imod de andre biler på motorvejen. En anden bil nåede at undvige, men ramte i stedet autoværnet. Da føreren blev standset, gav en alkometertest et udslag på 1,2 promille.

 

SAKSKØBING: 38-årig varetægtsfængslet efter skunkproduktion
Den 38-årige mand, der mandag aften blev anholdt, efter at politiet havde fundet et skunkvæksthus på en ejendom i Sakskøbing, blev i går varetægtsfængslet frem til den 1. september. På ejendommen fandt politiet et stort antal planter og hamp-planteskud, 500 gram salgsklar marihuana og flere varmelamper, ventilationsudstyr m.m.

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Nysted Ny Østergade Lejlighed Tirsdag klokken 09.39 Parfume og medicin
Næstved Hedetoften Hus Mandag klokken 18.00-tirsdag klokken 14.45 Endnu ikke opgjort
Rønnede Poppelvej Hus Lørdag klokken 09.00-tirsdag klokken 20.50 Endnu ikke opgjort
Slagelse Nykøbing Landevej Landejendom Mandag klokken 11.30-tirsdag klokken 07.30 Rød teleskoplæsser mrk. Manitou
Vordingborg Lupinvej Hus Tirsdag klokken 14.45-22.30 Lamper, vaser og kontanter

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

By Vej Tidspunkt
Næstved Parkvej Tirsdag klokken 08.30-13.30 Syv sager – 4 sigtet for ikke at have anvendt sikkerhedssele og 3 sigtet for at have benyttet håndholdt mobiltelefon under kørslen

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Karise Kildevej Tirsdag klokken 12.21-16.46 ATK 366 48 50 km/t 76 km/t 5 klip
Korsør Slagelse Landevej Tirsdag klokken 07.22-10.30 ATK – bestilt færdselskontrol 457 15 80 km/t 111 km/t 1 klip
Vemmelev Stationsvej Tirsdag klokken 10.59-13.15 ATK – bestilt færdselskontrol 105 2 50 km/t 61 km/t -

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Korsør Storebæltsbroerne Tirsdag klokken 16.34 63-årig mand fra udlandet Narkotikakørsel
Næstved Blegdammen Tirsdag klokken 21.55-22.10 42-årig kvinde fra Korsør Spirituskørsel
Næstved Vordingborgvej Tirsdag klokken 23.42 50-årig mand fra Sakskøbing Spirituskørsel
Stokkemarke Vestre Landevej Tirsdag klokken 11.58 31-årig mand fra Nykøbing F. Spirituskørsel

 

 

 

 

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi