Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Slagelse - mandag den 28. december

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Profilbillede
Ninna Jalog

Slagelse er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

NYKØBING F.: Tre klip på Gaabensevej

Torsdag mellem klokken 8.02 og 14 holdt politiet på Gaabensevej ved Stubberup i Nykøbing F. med den automatiske trafikkontrol. 2116 køretøjer blev kontrolleret og af dem var der 33, som kørte hurtigere end de 60 km/t, der er tilladt på stedet. Tre står til et klip i kørekortet, og den hurtigste blev målt til 86 km/t.

 

VORDINGBORG: 18 klip på Sydmotorvejen

Torsdag formiddag mellem klokken 9.49 og 13.30 holdt politiet med den automatiske trafikkontrol på Sydmotorvejen ved Vordingborg. 2420 køretøjer blev kontrolleret og af dem var der 170, som kørte hurtigere end de 90 km/t, der er tilladt på stedet. 18 står til et klip i kørekortet, og den hurtigste blev målt til 155 km/t, hvilket desuden udløser en betinget frakendelse af kørekortet.

 

VORDINGBORG: En nappet på hurtig knallert

Færdselspolitiet havde den 23. december en færdselskontrol mellem klokken 13.01 og 13.45 på Marienlyst i Vordingborg. Fire knallerter blev standset og kontrolleret, og en enkelt blev målt til at kunne køre temmelig meget hurtigere end tilladte.

 

DIANALUND: På hurtig knallert uden papirerne i orden

Onsdag den 23. december standsede politiet en knallertkører på Holbækvej i Dianalund. Det skete klokken 19.47, og det viste sig, at knallerten hverken var indregistreret eller forsikring. Desuden kunne den umiddelbart køre hurtigere end tilladt, så derfor blev den taget med til politistationen i til nærmere undersøgelse.

 

NÆSTVED: 20-årig sigtet for at sælge stoffer

Politiet fik lillejuleaften en anmeldelse om, at der muligvis blev solgt ulovlige stoffer fra en bil, de kørte i Næstved. Bilen blev kort efter standset i krydset Parkvej/Odensevej og en 20-årig mand, der var i bilen, havde da også to mindre klumper hash på sig. Den 20-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

PRÆSTØ: Holdt julenat på politistationen

Politiet var juleaften klokken 23.48 kørt ud til en adresse i Præstø, hvor en anmelder havde hørt en del råb og skrig. Da politibetjentene kom derud for at sikre sig at alt var ok, traf de en 30-årig mand fra byen, som var meget ophidset og som ikke ville lade betjentene få adgang til lejligheden. Han blev derfor anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen. På vej mod politistationen i Næstved truede den 30-årige politibetjentene med alskens ulykker, og derfor fik han også en sigtelse for trusler mod polititjenestemand. Den 30-årige fik lov til at holde julenat på politistationen - han blev løsladt klokken 6.18.

 

SKÆLSKØR: 20-årig havde hash på sig

I forbindelse med en almindelige patruljering traf to politibetjentene julenat klokken 0.05 en 20-årige mand fra Slagelse, da han gik på en parkeringsplads på Havnevej i Skælskør. Det viste sig, at den 20-årige havde hash på sig, og derfor blev han sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

 

VORDINGBORG: Brand skyldtes nok en juledekoration

Natten til fredag den 25. december (julenat) opstod der brand i en lejlighed på Kildemarksvej i Vordingborg. Tre personer måtte tjekkes for røgforgiftning, men heldigvis kom ingen alvorligt til skade, og brandfolkene fik forholdsvis hurtigt branden under kontrol. Det var højst sandsynligt en juledekoration, der var årsag til branden, og en 20-årig kvinde blev sigtet efter beredskabsloven.

 

NÆSTVED: 18-årige sigtet for vold

Juledag klokken 20.07 fik politiet en anmeldelse om, at en mand havde set et pizzabud køre venstre om et helleanlæg og generelt ikke overholdt vigepligten på Karrebækvej i Næstved. Anmelderen kørte efter pizzabuddet, mens han stadig talte i telefon med politiet. Og på et tidspunkt standsede de, og anmelderen tog kontakt med pizzabuddet, som pludselig slog anmelderen med knytnæve. Kort efter var politiet på stedet, og det mandlige pizzabud, som er 18 år og fra byen, blev anholdt og sigtet for vold.

 

SLAGELSE: Kastede fyrværkeri mod en lejlighed

Fredag klokken 22.42 fik politiet en anmeldelse om, at der var blevet skudt fyrværkeri af mod en lejlighed på Kalundborgvej i Slagelse. Kort efter var politiet på stedet, og her traf de en 19-årig mand fra byen, som formentlig netop havde kastet fyrværkeri op på lejlighedens altan. Han blev sigtet efter fyrværkeriloven, og sagen skal nu efterforskes yderligere.

 

NYKØBING F.: Mand lavede graffiti – sigtet for hærværk

Politiet fik fredag klokken 23.34 en opringning fra et vidne, der havde set en mand male graffiti på en elboks på Østerbrogade i Nykøbing F. To minutter senere var en politipatrulje på stedet, og manden med graffitien forsøgte at stikke, men der gik ikke længe før betjentene havde fingre i ham. Det drejer sig om en 34-årig mand fra byen, som blev sigtet for hærværk. Han kunne desuden sættes i forbindelse med noget andet graffiti, der blev fundet i nærheden, hvilket han også blev sigtet for.

 

FENSMARK: Kørte vildt og fik adskillige sigtelser

Under en patruljering fik to betjente sent juledag klokken 23.57 øje på en grå bil, som kører alt for hurtigt på Fensmarksvej i Fensmark. Patruljen gav tegn til bilen om at standse, men føreren gassede op og prøvede at køre væk. Den grå bil kørte bl.a. venstre om flere helleanlæg, og kørte på stisystemer med høj hastighed til fare for både gående og cyklister. Til sidst punkterede den grå bil ved Kildegårdsvej og flere unge mænd stak af fra bilen. Politiet fik dog kort efter fat i to mænd på 22 og 20 år – begge fra lokalområdet. Den 20-årige, der var fører af bilen, blev sigtet for at have forvold fare for liv eller førlighed, for spirituskørsel, for at køre i påvirket tilstand, for ikke at efterkomme politiets anvisninger, for at køre venstre om et helleanlæg (to gange), for at køre bil i frakendelsestiden.  

 

NYKØBING F.: Politiet tog musikanlægget med

Natten til lørdag klokken 3.13 bankede politiet for tredje gang den aften på en dør på Kringelborg Alle i Nykøbing F. Beboeren på adressen kunne nemlig ikke finde ud af at skrue ned for musikken, selv om politiet havde bedt ham flere gange om det. Derfor blev løsningen, at patruljen tog musikanlægget med, og til gengæld fik den 30-årige mandlige beboer så en sigtelse efter ordensbekendtgørelsen. Så blev der stille.  

 

ESKILSTRUP: 15-årig sprængte skraldespand itu

Lørdag eftermiddag fik politiet en anmeldelse om, at en skraldespand ved Eskilstrup Hallen var sprængt i luften. Det var en 15-årig dreng fra lokalområdet, som meldte sig selv, og som fortalte politibetjentene, at han havde kastet et kanonslag i skraldespanden, så bunden og låget var ødelagt. Den 15-årige blev sigtet for hærværk og for overtrædelse af fyrværkeriloven.

 

NÆSTVED: Havde ulovlige stoffer

En politipatrulje kørte lørdag klokken 22.54 på Ydernæs, og for enden af Fiskerhusvej holdt en bil parkeret. Der var en 34-årig mand i bilen, som lugtede tæt af hash. Derfor besluttede politibetjentene at visitere manden, og de fandt da også 1,6 gram hash og 0,1 gram kokain. De ulovlige stoffer blev konfiskeret, og den 34-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

FUGLEBJERG: Fyrværkericontainer skåret op ved SuperBrugsen

Ukendte gerningsmænd har på et tidspunkt fra lillejuleaften klokken 18.00 til den 27. december klokken 9.50 skåret en container op – formentlig ved hjælp af en vinkelsliber – som stod ved SuperBrugsen på Byagervej. Containeren indeholdt fyrværkeri, og tyveriet blev opdaget, da salget af fyrværkeri skulle forberedes søndag formiddag. Der er stjålet varer fra flere paller og til en værdi af adskillige tusinde kroner.

Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har hørt larm eller som har bemærket mistænkelige personer på stedet. Ring til politiets servicecenter på tlf. 1-1-4.

 

VORDINGBORG: Fire sigtet for overtrædelse af forsamlingsforbuddet

Juledag klokken 14.17 fik politiet en anmeldelse om, at der var mange mennesker samlet ved DGI-huset på Solbakkevej i Vordingborg, hvor de spillede fodbold. Fodboldspillerne spredtes, da politiet ankom, men betjentene fik fat i fire unge i alderen 17-18 år, som blev sigtet for overtrædelse af forsamlingsforbuddet.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i juledagene modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Haslev Kildehøjen Hus Lørdag klokken 00.33 Udendørs lampe
Holme-Olstrup Stationsvej Hus Onsdag klokken 08.30 Intet stjålet
Kalvehave Kalvehave Havnevej Hus Tirsdag klokken 23.00 – onsdag klokken 09.02 Endnu ikke opgjort
Nakskov Sjunkebyvej Hus 11. december klokken 12.00 – onsdag klokken 15.00 Lamper
Nykøbing F. Slotsporten Lejlighed Onsdag klokken 01.20 Lampe
Sakskøbing Bækvej Hus Onsdag klokken 17.15 – 21.15 Endnu ikke opgjort
Sakskøbing Maribovej Hus Fredag klokken 21.00 – 21.30 Compound bue
Sakskøbing Nystedvej Hus Fredag klokken 13.00 – lørdag klokken 17.45 Endnu ikke opgjort
Slagelse Schackenborgvej Lejlighed Lørdag klokken 08.00 – søndag klokken 15.15 Intet stjålet
Sorø Tuelsøvej Hus Fredag klokken 16.00 – søndag klokken 11.24 Lamper, knive og sølvtøj,
Stege Søndersognsvej Hus Søndag klokken 11.00 – 20.00 Stole og lamper
Søllested Simonshovedvej Hus Tirsdag klokken 16.00 – onsdag klokken 15.48 En hvid Volvo P544, årgang 1961, med reg.nr. KD34578, havetraktor, våbenskab med våben
Væggerløse Rådhusparken Hus Lørdag klokken 15.00 – søndag klokken 11.40 Endnu ikke opgjort

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I juledagene har politiet gennemført følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Holeby Nystedvej Lørdag klokken 15.33 – 16.47 2 sager vedrørende fuld stop og 1 sag vedrørende kørsel uden førerret.
Karrebæksminde Karrebækvej Fredag klokken 15.00 – 15.30 21 køretøjer kontrolleret. Ingen sager.
Næstved Herlufsholm Alle Fredag klokken 15.35 – 16.00 1 personbil blev målt til at køre 98 km/t, hvor den højst tilladte hastighed var 50 km/t. Det giver en betinget frakendelse af førerretten.
Slagelse - Onsdag klokken 07.28 – 14.35 19 køretøjer kontrolleret. 11 sigtelser herunder tre for at bruge håndholdt mobiltelefon, en for at have brugt tågelygter i klart vejr, tre for ikke at have sikret køretøjet ved at have ladet nøglen sidde i og forladt køretøjet, en for overtrædelse af registreringsbekendtgørelsen ved manglende CVR-nummer og firmanavn/logo, to for ikke at have spændt sikkerhedsselen samt en enkelt for ikke at have respekteret skiltningen ved at have foretaget venstresving hvor det var forbudt.
Vordingborg Marienlyst Onsdag klokken 13.01 – 13.45 4 køretøjer kontrolleret. 1 sigtet for at køre på en ulovlig knallert.
Øster Ulslev Holebyvej Lørdag klokken 14.07 – 15.19 24 køretøjer kontrolleret. 2 sigtet for at køre så hurtigt, at det udløste 2 klip og 1 betinget frakendelse

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i julen haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Dianalund Holbergsvej Fredag klokken 10.37 – 16.30 ATK 307 27 50 km/t 78 km/t 6 klip
Eskilstrup Sydmotorvejen Onsdag klokken 07.52 – 14.00 ATK 1942 65 90 km/t 132 km/t 6 klip
Eskilstrup Nykøbingvej Fredag klokken 07.53 – 14.00 ATK 1609 49 70 km/t 98 km/t 1 klip
Faxe Køgevej Onsdag klokken 17.51 – 19.51 ATK 94 25 60 km/t 106 km/t 5 klip og 1 betinget frakendelse
Haslev Ringstedvej Fredag klokken 08.22 – 13.45 ATK 402 26 80 km/t 107 km/t -
Haslev Køgevej Lørdag klokken 09.15 – 12.15 ATK 180 13 50 km/t 71 km/t 1 klip
Haslev Vordingborgvej Søndag klokken 13.49 – 16.40 ATK 324 26 50 km/t 71 km/t 1 klip
Korsør Vestmotorvejen Onsdag klokken 05.35 – 11.30 ATK 2387 183 90 km/t 134 km/t 12 klip
Korsør Storebæltsbroerne Torsdag klokken 09.40 – 15.30 ATK 7849 67 110 km/t 161 km/t 3 klip
Korsør Storebæltsbroerne Torsdag klokken 10.41 – 16.30 ATK 6397 68 110 km/t 155 km/t 4 klip
Korsør Storebæltsbroerne Lørdag klokken 09.50 – 15.40 ATK 9659 14 110 km/t 142 km/t -
Korsør Storebæltsbroerne Søndag klokken 07.09 – 13.15 ATK 2366 114 90 km/t 138 km/t 10 klip
Lundby Næstvedvej Fredag klokken 11.30 – 17.21 ATK 704 113 60 km/t 103 km/t 19 klip og 2 betingede frakendelser
Nykøbing F. Gaabensevej Torsdag klokken 08.02 – 14.00 ATK 2116 33 60 km/t 86 km/t 3 klip
Rønnede Faxevej Søndag klokken 10.42 – 13.18 ATK 557 49 60 km/t 94 km/t 9 klip
Tappernøje Sydmotorvejen Onsdag klokken 08.04 – 14.10 ATK 3673 32 130 km/t 182 km/t 4 betingede frakendelser
Vordingborg Sydmotorvejen Torsdag klokken 09.49 – 13.30 ATK 2420 170 90 km/t 155 km/t 18 klip og 1 betinget frakendelse

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Dianalund Holbækvej Onsdag klokken 19.50 41-årig mand fra Dianalund Narkokørsel
Eskilstrup Sydmotorvejen Fredag klokken 14.18 55-årig mand fra Maribo Narkokørsel
Næstved Fensmarkvej Fredag klokken 23.57 20-årig mand fra Næstved Spiritus- og narkokørsel
Næstved Skælskørvej Onsdag klokken 01.30 23-årig mand fra Sandved Narkokørsel og lov om euforiserende stoffer
Næstved Grønnegade Onsdag klokken 18.19 59-årig mand fra Næstved Narkokørsel
Sorø Næstvedvej Onsdag klokken 16.08 59-årig mand fra Fuglebjerg Spirituskørsel
Vordingborg Sydmotorvejen Lørdag klokken 01.03 49-årig mand fra Søllested Spirituskørsel

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler