I de næste 8 uger (hver onsdag) skal Ilyas fra stillinge skole som går i 6b i praktik ude i køkkennet og fået bekæmpet sin skoletræthed og samtidig også lære hvad restaurations branchen har at byde på. Hvis du ikke ved hvad MUST projektet går ud på, så du velkommen til at læse om det på kommunens hjemmeside. https://www.slagelse.dk/da/service-og-selvbetjening/dagtilbud-og-skole/kvalitet-i-dagtilbud-og-skoler/must-anderledes-skoleuge/ MUST - Motivation, Uddannelse,Skoleglæde, Trivsel
Så er vi ude og bakke op og støtte Vilcon hotel og konference med den store knæk cancer indsamling .
En dejlig fredag aften . Vi beklager for vi ikke har haft plads til alle idag , men ledige pladser igen fra 19:30
Tak til vores gæster der har tilsendt et flot billede af deres champangesmagning, med mad fra vores køkken ! Snack. Kyllingeskind med creamfresh, syltede rødløg, caviar og urter <3
Denne uge har vi 9. Klasse skolepraktikant Lea på besøg . Tag godt imod hende og kig endelig forbi , så hun rigtig kan smage på hvad det vil sige at være en tjener ! Rigtig god mandag
En dejlig eftermiddag brugt ude i skoven for at finde lækre karl johan svampe og kantareller! Vi har enkelte borde ledig til i aften , så husk at få bestilt pladser inden det er forsent ! Ring på 58520100 !
Så er der kommet Friske råvarer hjem, som skal bruges til en helt speciel aften. Vores gæster ønskede en private dinning til en udsøgt champange aften derhjemme, som vi har fået lov til at lave en menu til. Vores super dygtige kok Frederik har på kort varsel lavet en masse oplæg , hvor man selv kunne strikke menuen sammen udefra de valg han har givet. Snack. ARANCINI på Frølår, persille & Vesterhavsost. Leche de tigre – Chili - Agurk – Forårsløg - Koriander - Rødløg - Sesam. Tangtapioka med østersmayo. kaviar Serveres med øko creme fraiche, sprødt kyllinge skind, syltet rødløg og urter Forret. Grillet jomfruhummer med urter og ærter Citron rimet kammusling med jordbær, syrligt æble, selleri creme og peberrod Kalvetatar rørt med trøffelolie, estragon mayo ,syltet rødløg og pesto. Smør stegt brioche brød med majs og kantareller a la creme. Hovedret. Brasseret grisekæber, gulebeder, grønkål, kartoffelkompot og rødvinsauce. Skindstegt Sandart med Sæsonens Grønt, Muslingesauce & Friske Krydderurter. Grillet oksemørbrad med sæsonens grønt, Karl Johan og Sauce bordelaise. BØF BEARNAISE med sæsonens grønt. Dessert. Tarte tatin med pære og stjerneanis. Æblesorbet med timianmousse og saltet karamel. Pavlova med myntecreme og hindbær Champagnedessert i flere lag. Har du også et ønske om et speciel aften der skal piftes op med lækker mad ud af huset eller nydes heroppe på resturanten, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende samtale. Vi tilbyder også at du kan få kokken med hjem og få en helt speciel private dinning. Til større selskaber kan du også få tjenere, bartendere med ud.
Så er vi klar med årets Julefrokost menu, som kan nydes heroppe eller tages med hjem ! Min. 10 kuverter pr. Bestilling op til 42 personer ( på cafeen) Er du en gruppe af venner eller familie ? Har du en lille eller mellemstor forretning (måske god nabo, så er det her den perfekte mulighed for at få et kontrolleret julefrokost hvor du / I er i fokus). Få booket allerede nu, så dagene ikke er optaget ! Ring på 58520100 og få en uforpligtende samtale eller kig forbi, så giver vi gerne en kop kaffe ;)
Så vi klar med årets Mortens aften menu ! 2 retter eller 3 retter, hvor du kan få et gratis glas vin med i prisen ! Spise her eller med hjem :D Husk at bord reservation er nødvendigt for at få denne ret og eller kan man bare kigge forbi til alm ala carte ! 58520100
Idag er vi på natural drying facilitet i Spanien, hvor de er mærket med den højeste kvalificering. 2 års processe . Wauw ! Nu med mulighed for vi kan få importeret det med hjem! @laestrielladeljamon
De næste par dage er Ismail på endnu en tur i udlandet og denne gang er han i Spanien hvor han skal besøge 3 Vinhuse. Lige nu er han på Bodegas Campillio. Imorgen er Det Bodegas Care, som vi allerede har en del af på kortet. Mon vi snart får nogle nye lækre vine på kortet ?
En af vores favorit aftenretter Plankebøffen ! Lækker mørbrad med grønsager og kartoffelmos. Toppet med sprød bacon og hertil valgfri sovs ! Kender du en der elsker plankebøf ?
Ny tavleret. Klassisk Fransk løgsuppe med ostegranigeret brød . Toppet med parmasan og hvidløgscroutoner. Her til brød og smør . 89,-
🎀🎄 KONKURRENCE 🎄🎀 🎁VIND SLAGELSE JULEKALENDER🎁 Slagelses JuleKalender kan nu købes. - Og vi er igen med bag én af lågerne 🤗🎁 Så vi vil gerne udlodde en kalender til en heldig vinder! 🎅🎄🎁 Det eneste man skal gøre er følgende: 🎄Følg os Facebook 🎅Kommentere hvem/dem du synes også skal have chancen. ✨️Del meget gerne opslaget, dette er dog ikke et krav. 🎀 I kalenderen er der præmier til en værdi af over 2750 kr. 🎄Kalenderen koster 250 kr i handlen. 🎀 Vinderen trækkes Torsdag d. 31/11-24. - Vinderen vil blive kontaktet direkte. Held og lykke i konkurrencen ! ✨️🎄🎁 Konkurrencen er hverken støttet eller sponsoreret af Facebook.
Kære gæster og følgere Vi søger i øjeblikket nye servicemindet service assistenter (Tjenere) på vores lille intime Café. ⭐️Du skal være servicemindet ⭐️Du skal være smilende, udadvendt og ikke bange for at tage fat. ⭐️Du skal være klar på nogle travle arbejdsdage og kunne arbejde under press. ⭐️Flexibilitet er vigtigt ( Så helst bosat i Slagelse) ⭐️Du skal kunne arbejde mindst 2 weekender på en måneden. ⭐️Løn aftales efter kompetence. Så vil du være med på et fantastisk team , der heletiden udvikler sig for at blive bedre og sætte nye mål og standarder hverdag. Så skriv endelig en Email til os med ansøgning med et cv til job@cafe-tidslos.dk Ellers så kom personligt op med en ansøgning. ⛔️OBS har du tidligere sendt en ansøgning , så du velkommen til at prøve igen , da vi ikke må gemme jeres ansøgninger i længere tid af gangen . Med de bedste hilser. Tidslös Café&Restaurant